امروز یهو یه تیکه از قسمت داخلی دندون جلوم انگار کنده شد! نه چیز سفتی خورده بودم نه دردی چیزی داشت اما انگار از تو پوسیده بود و متوجه نشده بودم. تجربه مشابه داشتید شما؟ خیلی نگرانم تو این تعطیلات دندونپزشکم نیست، میترسم برای دندونه مشکلی پیش بیاد.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دیروز دندون ۵ ام ی تیکش شکست البته من قبلا پرش کرده بود برم حتما میگه روکش انشاالله ک با روکش حل بش و ب جاهای دیگه نرسه.خسته شدم از دندونپزشکی رفتن.
بده یکی تو آینه نگاه کنه اگه عصب دندونت باز شده یه تیکه کوچولو پنبه استریل بزار توی دندونت که بزاغ و غذاها کانال دندونتو عفونی نکنه
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
[QUOTE=281192873]از کجا باید بفهمه ک عصب دندونش باز شده؟ بعدم مگه میشه پنبه گذاشت؟ خوب اون پنبهدخودش مگه باعث ع ...[/QUOTE حفره میبینه بعدشم پنبه رو الکل بزن یا روی گاز داغ کن
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
از کجا بدونم عصب دندونم باز شده آخه؟😑 فقط یه قسمت لثهم معلومه انگار هیچ حس خاصی نداره ولی
گفتم بده یکی برات ببینه که حفره هست یا نه
خب خداروشکر چون من دستیار دندان پزشک هستم دیواره های کانال دندان عفونی بشه خوب بشو نیست