2777
2789
عنوان

تعبیر خواب پول

1038 بازدید | 8 پست

کسی میدونه تعبیر هدیه گرفتن پول از ی اقا چی میتونه باشه؟؟

عجیبه این اقارو دوسال پیش ی جلسه برای خاستگاری دیدم فقط .

بعد دیشب خوابشو دیدم ک بهم ی تراول داده ک پشتش اسمم و نوشته بعد عذر خواهیم کرد ک ببخشید دوست داشتم برات هدبه تهیه کنم

این آقا واستون ارزش و اعتبار زیادی قاعله

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خوابه روحمو اشفته کرد

خواب بدی نیست که 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواب بدی نیست که 

اره معبرم گفت خواب خوبی بوده.

این اقارو من دوسال پیش دیدم‌یکبار .بعد اون فقط تو مناسبتها فقط ی پیام تبریک هست.

حالا این خواب چی میتونه باشه

اره معبرم گفت خواب خوبی بوده. این اقارو من دوسال پیش دیدم‌یکبار .بعد اون فقط تو مناسبتها فقط ی پیام ...

ازتون تعریف و تمجید کرده ،واستون ارزش قاعله ،شایدم داره شما رو با بقیه مقایسه میکنه