mehrabonyezafy مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 620 عنوان امشب میرم خونه مامانم😍😍 برای خانم باردار ویارونه چی خوبه؟ 207 بازدید | 7 پست بعد مدتها دارم میرم شهرمون واسه خانوادم ترشی و مربا و... میبرم ولی زن داداشم بارداره 8 ماهش ویارونه براش چی درست کنم؟ بیشتر هوس چیزای ترش داره نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 1402/01/03 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrabonyezafy مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 620 نمیدونم ولی چه خواهر شوهر مهربونی خداحفظت کنه مرسی عزیزم😚 با خواهرام هیچ فرقی برام نداره نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22352 اگه خواهر شوهر من بود برام سیانور میاورد:)))😂😂😂 شما ولی مهربون باش باهاش میتونی لواشک ترشک میوه هایی که تو منطقتون هست ببری من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
mehrabonyezafy مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 620 اگه خواهر شوهر من بود برام سیانور میاورد:)))😂😂😂 شما ولی مهربون باش باهاش میتونی لوا ... 😂😂😂 اتفاقا لواشک خونگی دارم براشم گذاشتم ببرم ولی ترش نیستن نمیدونم دوست داره یا نه نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊
mehrabonyezafy مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 620 آش ترش یام اماده لواپشک بخر برا فندوق تو دلیش سوغاتی 4 دست لباس براش خریدم وروجکو😁 میگم آش ترش چجوری درست میشه؟ نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊