2777
2789
عنوان

تو چند هفتگی بی بی چک دوتا خط پررنگ میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 8469 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی انشالله . من تاریخ طبیعی رو برام زده ۲۶ تیر . حالا برای سزارین ببینم چند روز میام جلو 

من سونو برام زده۱۶مرداد.سزارینی ام 

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
خب بیست روز باهم فرق داریم  . فکر کنم ده روز یا دوهفته بیایم جلوتر .

اگه دکتر قبول کنه ۱ تیر عملم کنه خوبه

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
اگه دکتر قبول کنه ۱ تیر عملم کنه خوبه

ا مرداد رو قبول کنه برات ۱ تیر که خیلیه 

آره احتمالا قبول میکنه سزارین دوم رو خیلی طول نمیدن 

منم کاش برام بزنه ۱۰ تیر یا ۸ تیر عید قربانم هستش . میگم خرید کردی برای نی نی ؟ من بچه اولم دختره هیچی پسرونه ندارم فقط سرویس کالسکه و ... اسپرته 

باید براش خرید کنم همش دخترونس 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
ا مرداد رو قبول کنه برات ۱ تیر که خیلیه  آره احتمالا قبول میکنه سزارین دوم رو خیلی طول نمیدن&n ...

هیچی نخریدم زوده.از پسر اولم لباس دارم .یه چند دست نو میگیرم برا بیمارستان.حالا دوباره نگاه میکنم ببینم چی کم دارم.

هیچی نخریدم زوده.از پسر اولم لباس دارم .یه چند دست نو میگیرم برا بیمارستان.حالا دوباره نگاه میکنم بب ...

بسلامتی عزیزم . انشالله بسلامت و دل خوش بیان بغلمون . الهی امین 

ا مرداد رو قبول کنه برات ۱ تیر که خیلیه  آره احتمالا قبول میکنه سزارین دوم رو خیلی طول نمیدن&n ...

شما بچه اولت سز بودی؟من درد نکرفتم اورژانسی سز شدم.شنیدم بچه دوم سزرنمیکنن باید طبیعی بیاریم اگه ۳ سال از بچه اول گذشته .من که ۶ سال گذشته.

بسلامتی عزیزم . انشالله بسلامت و دل خوش بیان بغلمون . الهی امین 

ممنون عزیزم انشالله خودتم بسلامتی و خوشی نی نیت بدنیا بیاد 

شما بچه اولت سز بودی؟من درد نکرفتم اورژانسی سز شدم.شنیدم بچه دوم سزرنمیکنن باید طبیعی بیاریم اگه ۳ س ...

آره من سزارین بودم البته خودم خواستم . نه از دکتر پرسیدم گفت به سال ربطی نداره دوباره سزارینی . دخترم ۹ سالشه 

خیالت راحت سزارینی 

آره من سزارین بودم البته خودم خواستم . نه از دکتر پرسیدم گفت به سال ربطی نداره دوباره سزارینی . دختر ...

اخه از همون لحظه که باردار شدم از یکی شنیدم دیگه همش استرس دارم تحمل طبیعی ندارم. .دکترم نرفتم که بپرسم.سونو ازمایشات بهداشت مینویسه و میبینه خداروشکر مشکلی نداشتم.

اخه از همون لحظه که باردار شدم از یکی شنیدم دیگه همش استرس دارم تحمل طبیعی ندارم. .دکترم نرفتم که بپ ...

اتفاقا من دوستم بهم گفت خیلی ترسیدم . رفتم از دکترم پرسیدم‌گفت سزارینی دوباره 

اتفاقا من دوستم بهم گفت خیلی ترسیدم . رفتم از دکترم پرسیدم‌گفت سزارینی دوباره 

خب خدا رو شکر خیالم راحت شد. البته بهداشتم گفت سزارینی.