سلام من خیلی وقته عضوم و فقط مطالب خوندم چون 90 درصد درد و دلام تو همین تاپیکها پیدا میشد امروز خواستم خودم بنویسم دلم خیلی گرفته چون از هیچکس شانس نیاوردم شوهرم طرف دار خانوادشه راضی نیست ما یه لیوان اب بیشتر از خانوادش بخوریم داداشام طرفداره خانوادشه انگار اسمون پاره شدت زنهاشون افتاده بغلاشون کوچکترین احترامی به خانواده شوهر نمیزارن فقط من فکر کنم بی کس و کارم
صدای خنده خدا را میشنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨ برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏. به نام خدای رنگین کمان 💐 صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم همینم . من بدلایلی مستقل زندگی میکنم.. برا عید بعد ۴ سال شیرینی خرید میز چیدم خونه خواهر برادرا هم رفتم . اما هیشکی در خونمو نزد 😑 خونواده ما به مجرد و خونش کسی احترامی نمیذاره😑
🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
عمه هام و مامان بزرگمو عموهام هزار تا حیله و دروغ بلدن همیشه هم رسوا میشن هیچ وقتم راضی نیستن ما پیشرف کنیم خود بابامم اینارو میدونه ولی بازم جونش واسه اونا میره
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
ما هم بدو بدو رفتیم خونه خواهر شوهرام ولی بعید میدونم اونا بیان همیشه همینطوره جاریم با مادر شوهرم تو یه اپارتمانه با اینکه شوهرش مریضی رو بهانه کرده و همه خرجشون با شوتر منه ولی اونجاهم جاریم عزیزتره
ومن امسال فهمیدم فامیل هم فامیل نمیشه مادرم ازدست دادم فهمیدم هیچکدام کنارم نیستن اما چندتا دوست خونوادگی داریم بهتر از هزار فامیل حیف دیرفهمیدم به قیمت مرگ مادرم انشاالله همیشه خوشبخت باشن اما دنیابالا پایین داره منم مث خودشون
بخدا من به همشون احترام میزارم خانواده شوهرم وسط حرفاشون نیش و کنایه نیست که نزنن ولی جاریم جواب همشونو میده ولی رو چشم 👀 میزارن از این طرف هم زن داداشام چشم 👀 ندارن مارو ببینن بخدا قسم به هیچکدومش کاری نداریم ولی ادم بده ماییم داداشم صبح از مشهد برگشته تا شب چراغاشو روز عیدی خاموش کرده کسی نره عید دیدنی تازه همسایه مامانم ابروم پیش شوهرم میره
انقد شوهرم گفت ندارم من یه مانتو برا عیدم نگرفتم اونوقت جاریم دو تا گرفته یکی داخل خونه کوتاه یکی بلند تازه کلی هم منت سرمن میزاره که تو جدایی من با مادر شوهرم. ولی من جرات ندارم بگم شوهر من صبح میره شب میاد حسرت به دلم مونده یه بار با شوهرم برم خرید خرج شماها رو میده پس از کجا میارید میخورید
من، همیشه عمرمون تنها بودیم، فامیل پدری با ازدواج پدرمادرم مخالف بودن و قطع رابطه کردن، فامیل مادرمم که همه با هم قهرن و سر چیزای الکی دعوا داشتن، بعد ازدواج دلم به خانواده شوهر خوش بود که اینقدر بی مهری و بدرفتاری دیدم ازشون که نگو، هر جمعه نهایت بی حرمتی رو میکردن بعضی هفته ها ب شوهرم میگفتن منو خونشون نیاره ، رام نمیدادن مثلا،، الانم که چهار ساله دیگه خودم باهاشون قطع رابطه ام خلاصه روزهای عید تو خونه تنهاییم