2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیز جان حتی اگه باردار باشی و بی خبر یا در شرف پریود شدن.باید روزه میگرفتی

کی گفته  اگر باردار باشه باید روزه  بگیره؟

کتابی هم چاپ  کردید که مرجع تقلید کسی بشید🙄🙄🙄🙄😑😏

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
ببخشید عزیز جان حتی اگه باردار باشی و بی خبر یا در شرف پریود شدن.باید روزه میگرفتی

آخه امروز صبح موعده پریودم بوده گفتم نگیرم و ازاونورم باطل شه..بعدازطرفی هم همسرم گفت نگیر فعلا،میدونم واجبه و باید میگرفتم ولی خب چون ضعیفم گفتم حالا نگیرم تا ببینم چی میشه

منوهمسرمو نی نیمون
دوستان شرمنده من تو خواب دیدم نزدیکی میکنم ولی چیزی خارج نشده ازم روزم باطله یا نه 

نه عزیزم چون تو خواب بوده مشکلی ندارمفقط قبل از اذان ظهر برو غسل کن

حتما تا قبل اذان باشه

الهم عجل لولیک الفرج
ازاونجایی که نمیدونم باردارم یا نه و منتظر پریودشدن بودم نگرفتم امروزو..🥴 تو یه وضع بلاتکلیفی ام🥺

عزیزم حالا باردارم باشی چیزیت نمیشه بگیر

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
یک سوال اگر زن بخاد روزه بگیره ولی شوهرش راضی نباشه باید چکار کنه..حرف شوهر یا روزه گرفتن

خخخخخ چه حرفا خب معلومه روزه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه