2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما در بالکنمون دوتا شیشه داره جلوش که وایمیسی تورو چند تا نشون میده اتگار سه تا از خودتت پشتتن بعد ...

😂😂😂وای من اون شب که اون توهمرو زدم همش میگفتم کاش از این ترسناک مرسناکا میدیم از بس داغون بودم ولی الان میگم اگه دیده بودم حتما سکته کرده بودم

لایک نکنید پلییزززز
شما چرا کلا توهم اینو داری که یکی شلوارشو کشیده پایین😐😐😐😐تاپیک قبلی هم‌ همینو‌گفتی

اونم همین بود بابا یه بار تکرار شده بود دیدیم اتفاقات جدید تر اوفتاده  دوباره از اول گفتمش دقت کنی اونم همین بوده😂ولی خوب گفتی

لایک نکنید پلییزززز
اونم همین بود بابا یه بار تکرار شده بود دیدیم اتفاقات جدید تر اوفتاده  دوباره از اول گفتمش دقت ...

خب بچه ها حیف باشه ترکید  چون کسی نیست من میرم دیگه بخوابم اینم شانس ماست هر بار اومدیم بگیم یا ترکید یا بقیه نزاستن بگم مرسی که موندینو تا اخرشو خوندید

لایک نکنید پلییزززز
نه تاریخ تاپیکت وایه ۱۴۰۱ هست

خب تازه وارده ۴۰۲ شدیم دیگه این اتفاق اول که کشیده بود پایین واسه چتد ماهه پیشه اون تامیک هی گفتن دروغ میگی منم ادامش ندادم

لایک نکنید پلییزززز
والا من چیز زیادی نمیدونم بهتره برید پیش یه دعا نویس خیلی معتبر و مورد اطمینان

نمیدونم  از کجا پیدا کنم  ولی تو اون تاپیک یکی میگفت باباش بلده در خوایت دوستی دادام برم بینم چی میگه

لایک نکنید پلییزززز
😂😂😂وای من اون شب که اون توهمرو زدم همش میگفتم کاش از این ترسناک مرسناکا میدیم از بس داغون بودم ول ...

توهم نزدی گلم اسم توهمی نذار رو خودت

برید پیش یه دعا نویس مشکلتوتو حل کنه اینطور که شما گفتین خیلی خطرناکه

همزاد مال خواهرتم ممکنه باشه

توهم نزدی گلم اسم توهمی نذار رو خودت برید پیش یه دعا نویس مشکلتوتو حل کنه اینطور که شما گفتین خیلی ...

اره اونم هس ولی هروقت دامادمون شب میشمون باشه تا صبح احساس سنگینی میکنیم

لایک نکنید پلییزززز