2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم میشه بیاین😭😭

2479 بازدید | 8 پست

خانوما من دوماهه لکه بینی دارم چند روز خوب میشم باز شروع میشه لکه های قهوه ای میاد ازم چند وقت پیش باز اینجور شدم رفتم دکتر کف هیچیت نیست 

خودمم باکره هستم شدید نگرانم توروخدا کمکم کنید 

میتونه از استرس باشه؟چند روزه همش عصبیم فک کنم هورمونام بهم ریخته چی بخورم خوب شم

خدا به دلی که پر از نور باشه،‌معجزه میده🕊️

چند ماه باید قرص ضدبارداری بخوری خوب میشی

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجرد بودم یه دوره اینطوری شده بودم دکتر یه بسته قرص ال دی واسم نوشت اکی شد نگران نباش

هورمونام بهم ریخته یعنی؟‌پریود میشم ولی بعد چن روز باز لکه بینی دارم و اعصابم خراب میشه

دکترتو عوض کن هیچیت نیس چیه قبل تشخیص باید برات سونو بنویسه

خب رفتم سونو همه چی نرمال بود خودش گفت چیزیت نیس ولی برات ویتامین اینا مینویسم

هورمونارو تنظیم میکنه؟

بله منم میخورم دوماه خوردم دکترم گفته سه ماه باید بخورم

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
هورمونام بهم ریخته یعنی؟‌پریود میشم ولی بعد چن روز باز لکه بینی دارم و اعصابم خراب میشه

من رفته بودم دکتر گفته بود چیز مهمی نیس

دیگه نمیدونم چی بود

ولی همون یه دوره بود خداروشکر

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍