2777
2789

امروز رفتم جشن ولی احساس غربت کردم نمیدونم چرا بااینکه خونواده پدریم خب گرمن .من پدر مادرمو پونزده سالگی از دست دادم دوس ندارم جشنی مهمونی برم که جم باشن با خواهرام میرم ولی یطوریه برامون همش احساس تنهایی میکنیم ما خواهرا

من همه جا احساس تنهایی میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم💗

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من تو یروز هر دوباهم توتصادف .بدترین بلایی بود ک سرم اومد هرچقدر بزرگتر ک میشم بدتر میشه حاله روحیم& ...

نمیدونم چی بهت بگم که قلبت آروم شه چون میدونم دلتنگیش یعنی چی ، جای خالیش یعنی چی.... منم اول مادرم رفت هشت ماه بعدش پدرم رفت، کلا فقط زنده ام همین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
نمیدونم چی بهت بگم که قلبت آروم شه چون میدونم دلتنگیش یعنی چی ، جای خالیش یعنی چی.... منم اول مادرم ...

دقیقا منم همینطور هیچی شادم نمیکنه فقط بخاطر اینکه نشون ندم حالمو الکی میخندم .کاش یکم زنده بودن دانشگاه رفتنمو میدیدن عروسیمو میدیدن بچمو میدیدن بعدش میرفتن اخه اونا عروسی هیچکدوم از خواهرامم ندیدن خیلی خدایی ظلمه اونی ک ظالمه حتی نوه نتیجهاشم میبینه اینایی ک آزارشون ب کسی نمیرسید اینجوری

دقیقا منم همینطور هیچی شادم نمیکنه فقط بخاطر اینکه نشون ندم حالمو الکی میخندم .کاش یکم زنده بودن دان ...

الهی بمیرم. واقعا ظلمه. مادرم زنده بود سیسمونی دخترمم فرستاد ولی قبل از زایمانم رفت کما هیچوقت دخترم و ندید، من با دخترم رفتم کنار جنازه مامانم نشستم هرچی نشونش میدادم چشماش و باز نمیکرد ببینه 😭😭😭

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹