2777
2789

یه فامیل تقریبا دور داریم از یه شهر دیگه اومدن برای عید بعد ماشین مارو همش ازمون میخوان ماهم نتونستیم نه بگیم بهشون حالا یبار دوبار هم نبوده عیده خودمون هم بشدت لازمش داریم امروز تو بارون خرید داشتیم مدت طولانی منتظر آژانس موندیم نتونستیم بریم بیرون چون ماشینمون پیش اونا بود الانم چند ساعته نشستیم منتظر نمیدونیم میارنش یا نه ماشینمون نو هست تازه خریدیم خیلی اعصابم خورده تعارف یبار دوباره نه هر روز الان از صبح بردن نیوردن احتمالا نیارن کلا شما بودین چیکار میکردین؟ 

والا ما غلط کنیم انقد ساده باشیم 

شمام راهکار نخواه عز ساده بودن در بیایین حل میشه همه چی 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگین که خودتون لازمش دارین

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
والا ما غلط کنیم انقد ساده باشیم  شمام راهکار نخواه عز ساده بودن در بیایین حل میشه همه چی  ...

چیکار کنم بخدا نمیدونم فقط دارم حرص میخورم خودشون باید بفهمن هرکس لازم دارهخودش

عجب آدم پرویی هست.من بودم قید فامیلی رو میزدم و قطع رابطه میکردم. زنگ بزنید و با اعتماد به نفس کامل ماشین رو بگیرید و دیگه هم جواب تماس رو ندید و خودتون رو جمع کن کنید تا برگردن.دیگه هم باهاشون رابطه نداشته باش