2777
2789

شده یه جراحی کنید خودتان یا فامیل هاتون عمل بد و اشتباه بشه و باعث عارضه و بیماری دیگه بشه بعدش که کلی دوندگی کردید و هزاران دکتر و بیمارستان اذیت بشید افسرده و تا امید بشید خسته از زندگی بشید و ناامید بشید اون موقع عکس العملتون چیه ؟؟؟چجوری خودتون رو مدیریت میکنید؟؟؟؟چه جوری به زندگی بر میگردید؟؟

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دندونامو کامپوزیت کردم الان مثل چی پشیمونم

دندونای خودم همش خراب شد

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من دندونامو کامپوزیت کردم الان مثل چی پشیمونم دندونای خودم همش خراب شد

عزیزم خیلی سخته که بعد از عمل زیبایی آدم اون چیزی که دلش میخواد نشه

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم
عزیزم میشه علتشو بگی چند وقته تو فکرشم انجام بدم یعنی پزشک خوب نبود یا بخاطر چیز دیگه ای بود؟

بخاطراینکه دندونو تراش میدن و ی لایه میکشن رو دندون باعث میشه دندون خفه بشه اکسیژن بهش نرسه ب مرور زرد وپوسیده بشن

من ب اطرافیانم همه گفتم اشتباه منو نکنن، حالا کامپوزیت ترمیمی مشکل نداره ولی زیبایی اشتباه ست!!!؛ 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
عزیزم خیلی سخته که بعد از عمل زیبایی آدم اون چیزی که دلش میخواد نشه

آره واقعا