2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 107 پست
خواستکارهای مناسب زیاد داشتم ولی چون بهش قول داده بودم همه رو رد کردم  

هنوز سنت کمه وقت داری. من از همسرم بزرگترم بهت شدیدا توصیه میکنم  قضیه رو تموم کن. تازه همسرم تحصیلات و عقل و وضع مالی و اخلاق خوب داره اما خودمو پیرتر حس میکنم.

الان تموم کنی فوقش دو سال گریه و ناراحتی میکنی تمام. اون اقا هم بعدا همسنگ خودش پیدا میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا می‌دونم به صلاحم نیست این ازدواج چون خودمم خانواده ای ندارم ک اگر شهر اونا زندگی کردم بیان بهم ...

شاید یه سری چیزا بینتون مشترکه وابستگی به وجود آورده. وابستگی نوع بدش 

هنوز سنت کمه وقت داری. من از همسرم بزرگترم بهت شدیدا توصیه میکنم  قضیه رو تموم کن. تازه همسرم ت ...

اره حتی همین الان هم غذا کم میخورم ک لاغر بمونم فقط ب این خاطر ک ازش بزرگترم اما باخودم میگم بدون اون نمیتونم دووم بیارم و نمیخوام اونم ضربه بخوره🥺🥺

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
به خاطر نگرانیت براش خودتو فنا نده  آره نباید اونجوری باهاش رفتار میشد اونم آدمه غرور داره ...

مرسی عزیزم اما چجوری بعد سه سال و نیم رهاش کنم 

مرسی عزیزم اما چجوری بعد سه سال و نیم رهاش کنم 

به اسونی و سختی 

سختیش اولشه خدا رو شکر کاملا حضوری نبوده وگرنه دیگه واویلا

اسونی بعدش اینه که بعدا از خودت تشکر می‌کنی که خودت رو تو اولویت گذاشتی نه احساس یه نفر دیگه

اصلا این فاصله سنی خودش کافیه رد کنی. دیگه فکر نکن به رنگ و لباس و ثروت و تحصیلات که همشون خودش تفاو ...

بنظرت باید چکار کنم ؟؟

به اسونی و سختی  سختیش اولشه خدا رو شکر کاملا حضوری نبوده وگرنه دیگه واویلا اسونی بعدش این ...

شما میگید حق با خانوادمه؟؟؟

شما میگید حق با خانوادمه؟؟؟

آره چون اینجا بازنده تو میشی. نمیگم رفتارشون درست بوده ولی نیت پشتش آره درست بوده.  خودت هم گفتی عقلم همینو میگه قلبم فلان

عقل و قلب جدا نیستن 

تو با عقلت هم عاشقی هم راضی به ازدواج نیسی چون می‌دونی درست نیست 

عاشقی سر مسائل مالی و اینا می‌تونه کمرنگ بشه

آیا حاضری تحمل کنی ؟ برای چندین سال و احتمالا خونوادت ناراضین حمایتت ممکنه نکنن

بنظرت باید چکار کنم ؟؟

به نظرم بهش بگو خانوادم مخالفن سنمون به درد هم نمیخوره. پسر میتونه تو زندگی ده بار اشتباه کنه بازم بار یازدهم میره خواستگاری بهش بله میدن.اما دختر تو ایران یه بار اشتباه کنه کارش سخت میشه. شما الان رابطه عاطفی قوی دارید. دلسوزی هم داری. اما بری زیر یه سقف حس جسمی و حمایتی و اینا لازمه که پسر ۲۰ ساله با وضع اقتصادی خراب اصلاااا نمیتونه. تصورشو بکن دقیقا انگار بچه بغل کردی. ببخشیدا اما رک گفتم .

ظاهر اون برای منطقه خودشون کاملا طبیعیه و خواستگاری هرکسی بره جواب مثبت ممکنه بدن اما برای خانواده من طبیعی نیست و اگه ازدواج کنیم از طرف اطرافیانم مطمعنم ک مورد تمسخر قرار میگیره  

همه اینارو می‌دونم ولی همش میگم باید بهش برسم به هر قیمتی نمیدونم شاید چون محبتی از طرف پدرم ندیدم😓

به نظرم بهش بگو خانوادم مخالفن سنمون به درد هم نمیخوره. پسر میتونه تو زندگی ده بار اشتباه کنه بازم ب ...

دقیقا حرف شما پدرم می‌گفت دختر به ی بچه نمیدم 💔

آره چون اینجا بازنده تو میشی. نمیگم رفتارشون درست بوده ولی نیت پشتش آره درست بوده.  خودت هم گفت ...

حدود 4 ماهه روز و شبم کابوس شده ، تمام بدنم درد می‌کنه از اون شب خواستگاری تا الان ی لحظه احساس آرامش نکردم باهاش خیلی حالم خوب بود 

نمیدونم ولی فقط مجازی 

شب خواستگاری دومین دیدارمون بود