2777
2789

اصلا داغونما. دوست دارم بمیرم. هیچی برام جذاب نیست. 😭😭😭😭😭

کی مثل منه؟ کاش میشد گذشته رو تغییر داد و اشتباهات رو تکرار نکرد. انتخاب‌های اشتباه نکرد که ناراحتیش برای همیشه بمونه. چه‌ مرگمه؟😞😞😞😞

چیشده

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

چیشده

هیچکس رو ندارم تو این دنیا جز مادرم. تنهام. یک ازدواج اشتباه داشتم و خیلی زود جدا شدم. نه به کسی میتونم اعتماد کنم و نه اصلا کسی به درد بخور سر راهم قرار میگیره و نه امیدی به آینده دارم با توجه به سنم. غمگینم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس رو ندارم تو این دنیا جز مادرم. تنهام. یک ازدواج اشتباه داشتم و خیلی زود جدا شدم. نه به کسی میت ...

الحمدلله که سایه مادر بالا سرتون هست.

خدا همیشه کنار آدم بوده و هست و بهترین هارو برای آدم مقدر می‌کنه.

ان شاء الله جبران اون ازدواج،یک زندگی عالی باشه براتون تو آینده.

تیره ترین شب هام سحر داشتن...

به خدا توکل کنید

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم داغونم شرایطم خیلی بده تنهام با کلی مشکلات البته هیچ وقت حتی فکر خودکشی رو نداشتم گاهی میگم کاش بمیرم ولی امید دارم به آینده . رفتم روانپزشک بهم چند تا قرص داد یکم اوضام بهتر شده .همه اینا رو گفتم بدونی تنها نیستی عزیزم کلا زندگی اساسش غم و رنج و اندوهه

هیچکس رو ندارم تو این دنیا جز مادرم. تنهام. یک ازدواج اشتباه داشتم و خیلی زود جدا شدم. نه به کسی میت ...

ادمهای اشتباه انتخاب کردی

خانواده خیلی مهمه

در ضمن با خود طرف هم رفت و آمد کنی .خودت متوجه میشی

۳۸ ساله