2777
2789

بچه ها سلاااممم...

قبلنا مجرد بودم🚶🚶..منو خونه میزاشتن از اول صبح تا شب توخونه ک مهمون اومد مهمونارو رابندازم...🤭🤭.خودشونم میرفتن عیددیدنی اقوام..🤝🤝👥👥.بعد منم جاتون خالی ...مهمون که میومد از ده تا مهمون که زنگ درو میزدن شاید یکیشونو درو بازمیکرذم😂😂😂😂اونم اگ حسم میکشید....🤪🤪بعدش قشنگ می رفتم سر میز عید فندوق و با بادوم گلچین میکردم میخوردم.😬😬..هی شیرینی میخوردم.🧁🍰.انقدم میچسبید🤗🤗...بعدا هم ب روم نمیوردم من خوردم😑🙃...ناگفته نمونه که چن سال بعد داداش کوچیکمم بخودم ملحق کردم..👩‍🦰👱دوتایی اکیپی غارت میزدیم..💃🕺.باهم خونه میموندیم ...یبار مهمون هی زرتو زرت زنگو زد..ماهم دوتا در داشیم ب داداشم گفتم برو از کوچه پشتی نگاه کن ببین کیه انقد گیره ول کن نیس🤔🤔🤔...داداشم رف نگاه کنه که دیده بودنش..😨🤯🏃🏃🏃🏃اینم ک بچهههه بدو بدو دویید خونه😂😂😂😂درو بازنکردم دیگه چن خیلی تابلو میشد.🤐🤐🤐.اون مهمون دوباره شب اومد خونمون ..مامانم نزاش شخصیت برام بمونه...🤫🤫🤫

یادش بخیر تو اتاق تو کمد همیشه آجیل زیادمیشد.👀👀🌰🥔🥜.مامانم تو عید ی مقدارشو رومیز میزاش ی مقدارم کمد.🏹🏹..عاقا منو داداشم عین مورچه میرفتیم تو اتاق یکیمون کشیک میدادیم اون یکی انبارو خالی میکرد..🔦🔦🧤🧤.پوست پسته هارو هم یه ماه بعد از کوله پشتیم یکی میخاست خالی کنه🤭🤭🤭اونموقع ها میگفتم ازدواج کنم توخونم همه شو میخورمو فلان مهمون چیه...الان ازدواج کردم از صبح تنهام .👀😏😏..ناگفته نمونه ی مهمون هم نمیاد خونمون..😶😶.هم آجیلا دست نخورده موندن هم کلی شکلات و شیرینی و میوه.🍓🍌🍏🍐🍋🌰🥜🥔🍬🍭🍫🍰...از یه طرفمم سرما خوردم..کاش دلخوشیای سابق رو داشیم💗💗💗💗

خیر سرم اونموقعا بچه هم نبودم ۱۸.۱۹ساله بودم..خرس گنده بودم🐻🐻🐻

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایسا ببینم یعنی مهمون میومد خونتون مامان و بابات نبودن ؟؟؟ 

نه اونا میرفتن دیدنی من توخونه میموندم ک مثلادرو بازکنم..حالا اینم بگم وقتایی ک خونه بودن شب اینا مهمون میومد اینا میرفتن اونارو راهی کنن بقیه آجیلی ک تو بشقاب میموندو دیگ نمیریختم تو ظرف آجیل...میگفتم اینا دست خورده شدن بزار برن تو شکم من که هله هوله توشه تو ظرف نرن😑😑😑😑😑

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

من ک مجردم و اصلا دلم خوش نیست هیچ شادی ندارم

مجردیم ک اینه وای از اینده ک متاهل میشم

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
بلا بودی 😂 خدا صحت بده زود خوب بشی تمام خوراکیا رو غارت کنی

کامپوزیتم کردم دلم نمیاد بخورم هی زرتو زرت اولشه باید مسواک بزنم

مهمونا خوبه ناراحت نمیشدن خانواده نبودن

ن دیگ چن خود مهمونام عین من تو خونشون یه خرس گنده رو گزاشته بودن کشیک بمونه

منم قبل ازدواج چقدمهمونی میرفتم و مهمون میومد.خیلی خوش میگذشت.یادش بخیر.ولی الان چی؟فقط میرم خونه پدرشوهرمادرشوهر وخواهرشوهرا.ولی اونا همه جامیرن خونه دایی وعمه و....فامیلای ما اگه ازدواج کنی دیگه خونه ت نمیان

منم قبل ازدواج چقدمهمونی میرفتم و مهمون میومد.خیلی خوش میگذشت.یادش بخیر.ولی الان چی؟فقط میرم خونه پد ...

دیگ حالو هوای عید قدیم نیس..ازدواج باغریبه اینجوره ولی ازدواج فامیلی رفتو امد بیشتره

من ک مجردم و اصلا دلم خوش نیست هیچ شادی ندارم مجردیم ک اینه وای از اینده ک متاهل میشم

بخدا بخدا دقیقااااا شرح خال و روز منو گفتی با خودم میگم من الان جوونیم اینه پیریم بیین چی میخاد بشه 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
کامپوزیتم کردم دلم نمیاد بخورم هی زرتو زرت اولشه باید مسواک بزنم

منم کامپوزیت کردم ۱ماهه چیزی نشد والا خوردم خیلی چیزا باهاش رنگ نگرفت

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
بخدا بخدا دقیقااااا شرح خال و روز منو گفتی با خودم میگم من الان جوونیم اینه پیریم بیین چی میخاد بشه& ...

حداقلش ما نمیگیم یاده جوونی بخیر

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
منم کامپوزیت کردم ۱ماهه چیزی نشد والا خوردم خیلی چیزا باهاش رنگ نگرفت

من امروز خیار گاز زدم سه تا.حس بریدن نداشتم....روزای اول مراعات میکرذم اما الان عین تراکتور انداختمش بکار