2777
2789

سلام خانما چهار روزه سرماخوردم حالم خیلی بده آبریزش شدید عطسه صدام گرفته گوشام هم کیپ شده چیزی هست بگین بخورم یکم سرحال بشم باردارم 

تو بارداری سر خود چیزی نخور فقط برو دکتر فقط چیز های طبیعی مثل لیمو شیرین پرتقال  سوپ  آش اینا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

منم باردارم  دوهفته پیش مثل شما شدم خیلی سخته ولی دکتر زنان گفت هیچ دارویی نباید مصرف کنی 

روزی دووعده لیمو شیرین 

شلغم پخته 

بخور شلغم هم حتما انجام بده 

آب نمک بعد هر وعده غذایی 

فقط هم آب پز بخور 

پیاز بخته هم داد بهم 

من سه ماه اخرم،سرما خوردم ولی خیلی حاد نیست رفتم دکتر فقط یه آموکسی سیسیلین با شربت برم هگزین می‌خورم ، استامینوفنم‌نوشت نخوردم سیتریزینم فقط دیشب خوردم و امشب نهایت تا فردا شب می‌خورم، به دکتر هم گفتم باردارم، البته سه ماه اخرم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

برو دکتر تو سرم برات ویتامین سی بریزه بزن عالیه 

سفکسیم ۴۰۰ هم مجازی بخوری

گوجه کبابی زیاد بخور سینه مرغ کبابی یا پخته، سفیده تخم مرغ پلو کته اینا خوبه میوه اناناس خوبه ضدالتهابه سیستم دفاعی توتقویت میکنه