2777
2789

سلام دوستان کسی میدونه که ایا میشه از خواهرشوهری که دخالت یکسره داره داخل زندگیت میشه شکایت کرد یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از همسایه هم میتونی شکایت کنی ولی سند و مدرک داری؟

تلفنی که حرف میزنه و بدو بیراه میگه پرینت و پیاماش هست و اینکه چندساله هرچی شوهرم درامد داشته ریخته حسابش رسیدش رو دارم

تلفنی که حرف میزنه و بدو بیراه میگه پرینت و پیاماش هست و اینکه چندساله هرچی شوهرم درامد داشته ریخته ...

اره عزیزم میتونی ولی عواقب داره ها حواست و جمع کن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
چیز خنده داری مطرح شدخ؟

اره😐 اخه میدونی واسه یه شکایت باید چقد خرج کنی؟

باید چقد بریو بیایی چقد حرف این یکیو اون یکیو بشنوی حالا اگه یه چی مهمتری بود که اصلا بحثش جداست

خسته شو ولی دست نَکِش🩵

شکایت های مهمتری هس که اصلا پخشونم به ای شکایت نمیدن😐😐 فک کن بری پیش قاضی شکایتتو بخونه میزن ...

ما یکساله دو‌میلیاردو نیممون و از حساب کشیدن بیرون به خاک مادرم یکساله ازین دادگاه به اون کلانتری ازون کلانتری به اون اگاهی دارم میدوم هنوز هیچی به هیچی با اون همه سند و مدرک و‌حضور متهم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹