2777
2789
عنوان

باردازم دلدرد دارم لطفا بیایید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 36 پست
[QUOTE=281046189]جدی؟!! باشه عزیزم.ممنون.فقط ممکنه دلدردام تکرر ادرارم برا عفونت باشه؟[/QUO اگه زیر ...

گلم من ازمایشا روتین باردازی انجام دادم خداروشکر هیچ کمبوده ویتامینی نداشتم.از قبل تا به الانم شبی یک فولیک اسیذ میخورم.تنها ازمایش ادرار انجام ندادم.خودم فک میکنم عفونت دارم.شاید تا حدودی دردمم بخاطره همون باشه.اینطور نیست؟

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
۲۵ بهمن تاریخ پریودم بوده ولی معمولا سیکلم ۳۴ روزست 

من۲۱بهمن.نی نی هامون هم سنن تقریبا😍شماهم پنج هفتتونه.من دکتر بهم گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من ازمایشا روتین باردازی انجام دادم خداروشکر هیچ کمبوده ویتامینی نداشتم.از قبل تا به الانم شبی ی ...

اگه سوزشم داری شاید عفونت قارچیه

اما اگه تکرره احتمالا عفونت ادراریه

حتما زیر نظر باش

چون من تیروئیدمم نامیزون شد تو بارداری اگه نمیفهمیدم و قرص نمیخوردم رو هوش و گیرایی بچه هم‌اثر میکرد

🍒دخترم🍒قلب من💚
ای جانم‌ منتظرش بودی؟🤩 من‌دوسال منتطر دخترم بودم قبل بارداریم

یکماهه جدی اقدام کردم🙈🙈سه ماهه ازدواج کردم😅

ای جان.خدا دخملتو حفظ کنه عزیزم😍

من۲۱بهمن.نی نی هامون هم سنن تقریبا😍شماهم پنج هفتتونه.من دکتر بهم گفت

به سلامتی عزیزم 

یعنی دکتر به شما گفت تا بعد تعطیلات صبر کن ؟ 

منم اولین بارداریمه یه کم نگرانم 

اگه سوزشم داری شاید عفونت قارچیه اما اگه تکرره احتمالا عفونت ادراریه حتما زیر نظر باش چون من تیرو ...

والا سوزش نه.هی حسه دستشویی دارم😢خیلی اذیت کنندس.گفتم اول وقت حتما برم برا ازمایش

به سلامتی عزیزم  یعنی دکتر به شما گفت تا بعد تعطیلات صبر کن ؟  منم اولین بارداریمه یه کم ...

والا اومدم با یع متخصص زنان زایمان حرف ردم.گفت اگه دردات شدید نیست اگه لکه نداری.بتات هم خوب بوده باردارید اوکی و مثبته.اگه الان بری سونو واژینال یه ساک نشون میده فقط و تو ذوقت میخوره چون میگه فعلا قلبی نیست.گفت بمون دو سه هفته دیگه با خیال راحتتری برو که قلبش تشکیل شده انشالله