2777
2789
عنوان

باردازم دلدرد دارم لطفا بیایید😢

161 بازدید | 36 پست

من پنج هفتمه گاهی اوقات دلدرد شبیه به پریودی دارم،ولی لکه بینی ندارم.کمرمم درد میکنه.خیلی عصابم خرابه افتادم تو این تعطیلات دستم به هیچ جا بند نیست.تروخدا اینا طبیعیه.یکمم واژنم تیر میکشه بعد که دراز میکشم و استراحت میکنم آروم میشه

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم‌استرس هیچی نداشته باش  فقط تحرکتو بیار پایین وسلام‌

عزیزم بتام۵۰۰۰بوده.بنظر شما ساک تشکیل شده؟

عزیزم شما باید شیاف پروژسترون استفاده کنید کاش ی دکتر میرفتید تا بهتون میداداین دردا هم اوایل طبیعی هست ولی برا جلوگیری از سقط  شیاف میدن اگه دردا خیلی قابل تحمل نبود  خطرناکه مراقبت کن از خودت عزبزم پله و کار سنگین انجام نده

طبیعیه،استراحت کن ما چی بگیم زایمانم ن تو تعطیلاته

ای عزیزم.توکلت بخدا.از خدا میخام با آرامش زایمان کنی نینی خوشگلتو بغل کنی

دکترم بمن گفته بود دردی ک با استراحت خوب شه نگران کننده نی

با این شرایط بیشتر استراحت کن کار سنگین اصلا نکن

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

اره منم اینجوری بودم گلم،حس پریودی داشتم یهو ترشح میومد فک میکردم پریود شدم

دلم درد میگرفت بدنم داغ میشد ولی ب مرور بهتر شدم

الان کمر درد دارم😐😐😐😐😐

اصلا تو بارداری شاخ دراوردن هم طبیعیه

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
ای عزیزم.توکلت بخدا.از خدا میخام با آرامش زایمان کنی نینی خوشگلتو بغل کنی

مرسی ،ببین هر وقت درد داشتی یا دکتر پیدا نکردی به نزدیک ترین بیمارستانی که اطرافت هست برو و به بلوک زایمانش مراجعه کن، همیشه دکتر زنان شیفت دارن و رسیدگی میکنن

عزیزم شما باید شیاف پروژسترون استفاده کنید کاش ی دکتر میرفتید تا بهتون میداداین دردا هم اوایل طبیعی ...

ینی اگه لکه هم نداشته باشم باید بزارم؟بخدا هیچ دکتر زنان نیست.همه رفتن تعطیلات تا ۱۴ام نمیان😢

عزیزم بتام۵۰۰۰بوده.بنظر شما ساک تشکیل شده؟

اره بتا ک بالا باشه یعنی قلب هم ب احتمال زیاد تشکیل شده یا درحال تشکیل شدنه

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم