من پنج هفتمه گاهی اوقات دلدرد شبیه به پریودی دارم،ولی لکه بینی ندارم.کمرمم درد میکنه.خیلی عصابم خرابه افتادم تو این تعطیلات دستم به هیچ جا بند نیست.تروخدا اینا طبیعیه.یکمم واژنم تیر میکشه بعد که دراز میکشم و استراحت میکنم آروم میشه
میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما باید شیاف پروژسترون استفاده کنید کاش ی دکتر میرفتید تا بهتون میداداین دردا هم اوایل طبیعی هست ولی برا جلوگیری از سقط شیاف میدن اگه دردا خیلی قابل تحمل نبود خطرناکه مراقبت کن از خودت عزبزم پله و کار سنگین انجام نده
نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
ای عزیزم.توکلت بخدا.از خدا میخام با آرامش زایمان کنی نینی خوشگلتو بغل کنی
مرسی ،ببین هر وقت درد داشتی یا دکتر پیدا نکردی به نزدیک ترین بیمارستانی که اطرافت هست برو و به بلوک زایمانش مراجعه کن، همیشه دکتر زنان شیفت دارن و رسیدگی میکنن
اره بتا ک بالا باشه یعنی قلب هم ب احتمال زیاد تشکیل شده یا درحال تشکیل شدنه
نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم