2777
2789
عنوان

خاک تو سرم سوتی دادم

449 بازدید | 24 پست

رفته بودیم خونه دایی همسرم گفتم سال دیگه تون مبارک باشه 🤣🤣🤣🤣

حالا یا متوجه نشدن یا به رو خودشون نیاوردن منم دیگه لال شدم تا سوتی جدید ندم چقدر خنگمممم

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای حلالم کن خندیدم بهت🥺😂😂😂😂😂😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اشکالی نداره سخت نگیر 🗿

وای کاش نفهمیده باشن 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
اینا که سوتی محسوب نمیشه  چقدر حساسید

جدی ؟؟ خب راست میگی من سال دیگه رو پیش پیش تبریک گفتم

عزیزم منم یکبارتوی عروسی بادوستام نشسته بودم یک دفعه یک بزرگتراومدگفت پاشین چیه اینجانشستین بزارین بزرگترهاکه خوشگلن بشینن بعدکه پاشدیم گفته ببخشیدهامنم حواسم نبودگفتم خدانبخشه انشالله بعدش دیدم یک جوری نگاه کردرفتم کناربهم گفتن چی گفتم 

منم به یکی از اقوام گفتم خیلی خوش اومدید ولی صدام خیلی بغض داشت نمی دونم چرا اینجوری شد😐

ذوق کرده بودی حتما 🤣🤣

عزیزم منم یکبارتوی عروسی بادوستام نشسته بودم یک دفعه یک بزرگتراومدگفت پاشین چیه اینجانشستین بزارین ب ...

عزیزم اشکالی نداره انشاالله یادشون رفته

جدی ؟؟ خب راست میگی من سال دیگه رو پیش پیش تبریک گفتم

حتی بهترین سخنران ها و مجری های تلویزیون هم گاهی اشتباه لفظی دارن 

از خودت توقع نداشته باش همیشه بدون نقص بخوای حرف بزنی

•[ محکوم به خوشبختی ]•