2777
2789

خانواده شوهرم عقدم کردن دیگه‌نیومدن خونه بابام اینا نه دعوتی نه زنگی مادرشوهرندارم یه خواهرشوهر مجرد دارم ۳۰ سالشه مامانم چندبار پیامش داده بود خونده بود و جواب نداده بود حای عروسیمم موقعی ک میخاستن ببرتم شوهرم تنها اومد جلو مهمونا سبکم کردن به بهانه کرونا با شوهرم نیومدن دلم برا شوهرم سوخت تنها اومد بردتم هیچ بدی نکردم هیچ حرفی رفتاری نکردم باهاشون موقع بارداری بابام مریض بود مامانم مجبور بود پیش بابام بمونه یه شهر دیگه  هیچکدومشون کمکم نکردن تک و تنها اولین بچمو با سختی بزرگ کردم برا هم عروسام خواهرشوهرم کاراشون انجام میده من بش گفتم باهام بیا بیمارستان گفت نمیتونم خونه و زندگی ول کنم به خاله هاات بگو بعد فهمیدم جاریم میخاسته بره تهران ماموریت بچه هاشو تا دوهفته گرفته خلاصه من خیری ازشون ندیدم دلموشکوندن عروسشون شدم حساب هیچم کردن درصورتی ک شوهرم خیلی بدردشون خورد الان بعد یکسال صبح زنگ زدروگوشیم جوابش ندادم 

حالا نمیدونم کلا نرم قطع رابطه کنم هیچوقت نرم یا عید دیدنی فقط برم اونم حرصشون بدم با پوشیدنم چون مثلا مذهبی هستن اگه عیددیدنی نرم د کلا نمیرم اگه برم دیر ب دیر میرم ولی تو چشمم سیاهن همشون میگم برم کوچیکترم وظیفمه ولی از یه طرف دلم خیلی شوکندن‌با رفتاراشون‌شما بودید چیکارمیکردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر نداری.بهتره انتظار زیادی از خواهر شوهرت نداشته باشی.اونم مشکلات و غصه و ناراحتی خودش رو داره.بچه های جاری رو نگه داشته شاید بهش پول داده.درسته در حق شما هم بدی کرده.ولی خدارو شکر که زندگیت گذشته و طوری نبوده که لنگ اون بمونی.الانم ببین حال دل شوهرت با چی خوشه .بخاطر اون برو.بذار بچه ت فامیلای پدریش رو ببینه.دوری دوری میاری

دقیقااااا شرایط تورو دارم دقیقا کارهایی ک باتو کردن با منم کردن ولی میرم تا بسوزن

میرم باهام حرف نمیزنن زورشون میگیره تا منو میبینن مثلا با رفتاراشون میخان اذیتم کنن جلو من به بچه های داداشاش خیلی اهمیت میده ولی بچه منو دو دیقه میاد دورش دیگه به کارای بچه های جاری بزرگترم میرسه 

میرم باهام حرف نمیزنن زورشون میگیره تا منو میبینن مثلا با رفتاراشون میخان اذیتم کنن جلو من به بچه ها ...

ب خدا منم الان خونشونم دقیقا همین کارو کردن ب ی ورمم نگرفتم خلایق هرچ لایق بیکاری مگه من ک فقط ب خاطر شوهرم اومدم وگرنه چشم دیدنشونم ندارم

ای دا دور سیچنت بی😔