2777
2789
عنوان

مشاوره کنکوری

187 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

من دانشجو پرستاری هستم 

در کانون قلم چی هم پشتیبان بود و علاوه بر اون سابقه برنامه ریزی و مشاوره در رشته تجربی و انسانی داشتم، ریاضی هم انجام میدم

اگر سوالی داشتید یا  مشاوره و برنامه ریزی خواستید من با هزینه ماهانه 300انجام میدم 

موفق باشید 

راستی این دومین سالیه که عید برای کنکور و درس خیلی دغدغه ندارم 

البته یه المپیاد ثبت نام کردم هیجدهمه باید برای اون بخونم دعام کنید جز استعداد درخشان باشم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

موفق باشید یک سوال مگه پرستارهم المپیادداره؟

بله مخصوص رشته پرستاری و یکی دیگم دانشجویان علوم پزشکی من جمله پرستاران

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، میشه یکم درباره رشته اتون توضیح بدید؟ بنده رشته ام تجربی اع خواستم بدونم چطور رشته ای هست.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
یعنی پزشکی هم المپیادداره؟

بله، البته علوم پزشکی شامل پزشکی دندان دارو و پرستاری و... هست

سلام، میشه یکم درباره رشته اتون توضیح بدید؟ بنده رشته ام تجربی اع خواستم بدونم چطور رشته ای هست.

سلام بله 

ببینید پرستاری و رشته هایی که با جون آدما در ارتباطه علاقه میخواد مثلا به خاطر بازار کار وارد شید فکرنمیکنم خیلی بتونید بمونید در اون رشته 

پرستاری هم همینطور،اگر خود فرد واقعا تلاش کنه سواد ما با پزشک فرق نمیکنه فقط رسالتمون متفاوته پزشک کار اصلیش تشخیصه و پرستار هم مراقبت و پیشگیری 

الان بیمارستان ها که میریم می بینیم کار پرستار بادیدگاه افرادی بیرون درباره پرستاری صحبت میکنن متفاوته و حتی کاری مثل ECGیا نوارقلبو حتی بهیارهای عزیز میگیرن و پرستاران بیشتر دارن پرونده و دارو و.... وکارای تخصصی تر رو انجام میدن

ببخشیدزیادسوال کردم آخه جالبه واسم 

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم راهنمایی تون کنم

خیلی جالبه اولین باره میشنوم ببخشیداگرکسی بتونه جزنفرات برتربشه چه امتیازاتی واسش داره؟

این المپیاد که مرحله اولش هجدهمه نفر اول مرحله دومش ده میلیون پول و ثبت به عنوان استعداد درخشان هم هست  علاوه براون خود اون افراد اعتماد بنفس و سوادشون بالاتر میره