2777
2789
عنوان

پوست دست کندن

669 بازدید | 13 پست

سلام

من دور ناخونمو میکنم  کلا تحقیق کردم ی بیماریه کسایی ک استرس دارن میگیرن دور ناخانمو نکنم نمیشه الان کندم میسوزه یکم خون اومد چطور این عادتو ترک کنم؟ 

خـسته‌ام....نیست‌کسی‌حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند کاش‌این‌روح‌؛شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند'🥀🐈‍⬛️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم🥲

وقتی استرس میگیرم شروع میکنم به کندن پوست دستم

اگه راهی بود بی‌زحمت به منم بگید

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY

منم همینم 

وسط درس اینکارو میکنم و چسپ میزنم🤦🏻‍♀️😓

لایکم کنید بخونم 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
وای منم همینم ولی استرس ندارم اسم بیماریش چیه؟

نمیدونم الان کندم دستم میلرزه

خـسته‌ام....نیست‌کسی‌حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند کاش‌این‌روح‌؛شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند'🥀🐈‍⬛️
منم همینم  وسط درس اینکارو میکنم و چسپ میزنم🤦🏻‍♀️😓 لایکم کنید بخونم

من دستم میلرزه الان 

منم همینجوریم🥲 وقتی استرس میگیرم شروع میکنم به کندن پوست دستم اگه راهی بود بی‌زحمت به منم بگید

منم نمیدونم

وای منم همینم ولی استرس ندارم اسم بیماریش چیه؟

و یا درماتیلومانیا یک بیماری روانپزشکی است که به صورت کندن تکراری و اجباری پوست خود را نشان می دهد. این یک بیماری کنترل تکانه و یکی از چندین رفتار تکراری متمرکز بر بدن (BFRB) است که در حال حاضر در DSM-5 تحت بیماری های وسواسی-اجباری طبقه بندی می شود. درماتیلومانیا تا 1.4 درصد از کل جمعیت را تحت تأثیر قرار می دهد و تقریباً 75 درصد از مبتلایان زن هستند. تفاوتی بین درماتیلومانیا و لایه برداری طبیعی از نقص و بی نظمی پوست وجود دارد. درماتیلومانیا مزمن است، منجر به آسیب شدید بافتی و پریشانی و بیماری در عملکرد فرد می شود.

من دستم میلرزه الان 

منم همینم میدونم خیلی بده 

کارایی که خودم میکنم یا چسپ نواری استفاده میکنم یا دستکش 🤦🏻‍♀️ولی هی بازم دلم میخواد درشون بیارم پوست دستامو بکنم😐

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
منم همینم میدونم خیلی بده  کارایی که خودم میکنم یا چسپ نواری استفاده میکنم یا دستکش 🤦🏻‍♀️ولی ...

خیلی بده میسوزه