2777
2789

خواهش میکنم هر کی بلده یه تک نیت یا یه استخاره برای من بگیره...🙏🏻

میخوام یه کاریو انجام بدم اما نمیدونم انجامش به صلاحمه یا پشیمون میشم...

خیلی مهمه... هرکی برام انجام بده براش آیت الکرسی و حمد میخونم...🌹

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
هیچ وقت بدون مشورت و فکر سنجیده کاریو انجام نده ۵۰ ۵۰ هس ولی انجام ندی بهتره

خیانت کرده بهم اونم بعد ۱۲سال که همه وجودمو پاش گذاشتم...

میخواستم بهش پیام بدم و ازش خداحافظی کنم

دیشب مطمعن شدم خیانت کرده 

اما الان سرگردونم،حالم بدههه🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرته یا دوستت

دوست هستیم 

هیچوقت فک نمیکردم همچین کاری کنه 

همه باورهامو نصبت به خودش نابود کرده...

نمیدونم باید چیکار کنم...

از فشار اعصاب قلبم درد میکنه نمیتونم درست نفس بکشم

نیت کنید حمدوسه تاصلوات بفرس قرآن بازکن هرصحفه امدباید صفحه فردش روبگیرید بگو جوابشو بدم 

باشه عزیزم الان میفرستم...ممنونم

هیچ وقت بدون مشورت و فکر سنجیده کاریو انجام نده ۵۰ ۵۰ هس ولی انجام ندی بهتره

عزبزم یکی برام میگیری؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

جانم

ی استخاره برام بگیری؟؟برای اسی گرفتی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم