2777
2789

بچه هااا خونم هرروز از ته تمیز میکنم..جاروبرقی ..دستمال کشی..فلان و فلان...حتی سرویس بهداشتیارم هرروز میشورم با جرمگیر کاشی اینا....الان سه روزه تمیز نکردم..یچی بگین پاشم تمیز کنم..بخودم بیام...هم اذیتم اینجوری حس کثیفی خونه دست داده بهم هم تنبلیم میشه الان😑😑😑

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هر روز سرویس میشوری نیاز نیس که هر روز جرمگیر استفاده کنی بعدشم سرویس تووی سه روز چقدر کثیف میشه؟ فردا روزی آرتروز میگیری چه خبره این همه بشور بساب

حالا من اینقدر کار نمی کنم همیشه خدا گردن و شونه هام درد میکنه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بیخیال استراحت کن😂

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

ده تا ماشین مهمون تا ۱۰ دیقه دیگه زنگ خونتو میزنن😂😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

دلیل تمیز نکردنت چیه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم