2777
2789
عنوان

از اول سال جدید قهریم با شوهرم

254 بازدید | 14 پست

شوهرم از یه هفته قبل هی گیر میداد چرا خونه رو اینجوری تمیز میکنی چرا این کارو میکنی چرا طول کشید تمیزکاریت منم گفتم بچه ام کوچیکه نمیتونم دست تنها با سرعت کار کنم گفتم چی میشه یکم کمکم میگردی گفت برو گمشو حرف اضافه نزن منم یهو گفتم چرا شب عیدی دل میشکنی و دیگه حرفی نزدیم موقع سال تحویل با عصبانیت رفت خوابید و فرداشم فقط داد میزد برین حاضر شین دیر شد جوری ک دخترم تا شب میلرزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه روزه باافتخار قهرم😂😂😂دیروز رف کلی وسایل گرف لب نزدم....امروز تا رف سرکار..دوییدم سمت یخچال..نکبت انقد چیزای خوشمزه خریده...تازه نصفه شب پاشدم خودمو زدم به راه رفتن تو خواب😑😑😑😑اونم ترسید پاشد گف بسدارشو فلان..سه روزه از هم جدا میخابیم😂😂

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

عزیزم ناراحت نباش یه بیماری همه گیری اومده فقط اقایون میگیرن 

علائمشم اینه که یهو خل و چل میشن و کنترل زبونشونو ازدست میدن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
منم سه روزه باافتخار قهرم😂😂😂دیروز رف کلی وسایل گرف لب نزدم....امروز تا رف سرکار..دوییدم سمت یخچال ...

این چیزی هست ک شیطان دوست داری بین زن وشوهر جدایی باشه وکاری میکنه ک اختلاف باشه وهی دراین اختلاف می دمه تا ب تنش برسه واین اختلاف وفقط بایک سلام ولبخند میشه درست کرد

این چیزی هست ک شیطان دوست داری بین زن وشوهر جدایی باشه وکاری میکنه ک اختلاف باشه وهی دراین اختلاف می ...

نه اخه نمیشه هم وسایلامو شکونده هم حرفای بد بهم زده‌...کلی هم گریه کردم...خودشم میک عصبی بودنی دست خودم نیس...تازه اینجوری بهم خوش میگذره...پخت و پز اینا تعطیله...نصف شب همچین ترسید ..بد خوابش کردم حالم اومد سرجاش

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
نه اخه نمیشه هم وسایلامو شکونده هم حرفای بد بهم زده‌...کلی هم گریه کردم...خودشم میک عصبی بودنی دست خ ...

خوب اگ فردا شوهراتون عاشق یک زن دیگ ای شدن وزن دیگ ای دلشون وبرد اعتراض نکنیدپس ب قهر خودتون ادامه بدین بجای اینکه از زندگی خودتون مواظبت کنید باکارها تون دارین آتیش بهش می زنید کمی عاقلانه فکر کنید