2777
2789
عنوان

دلخوری روز اول عید

537 بازدید | 20 پست

سلام خانما من و مادرشوهردوسال تو یه خونه ایم. حریم شخصی ندارم. روز اول عیدم اوقات تلخی و دعواداشتم. دلم میخادفرارکنم. حالا شوهرم دیشب رفته دوتامانتو وشال و لباس  خریده. چکارکنم دست از سرمون بردارن. مادرشوهرم ناشنواولی زبون تیزی داره. خستم. دلم میخادفرارکنم. سرچیزای الکی سروصدامیکنه. دیروز هرچی  تودلم بوو به دخترش گفتم که خستم کردید. دوس دارم دیگه خونش نرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه ریپلای زدی گلم 

عیب نداره اعصابم خرابه یکساعته بیدارم و گریه میکنم. بخاطر تفاوتهایی که مادرش با جاریهادیگه برامن داره. برای حمال بودنم وبرای خربودنم گریه میکنم

انشالله خدا جوابش بده. زیون عین نیش مارشم کوتاه کن. ما انقدر سختی کشیدیم. شوهرخرمن خونه ساخت ننش راحت باشه مارو انداخت تو چاه خلا. خدا از سر تقصیراتش بگذره. من که نمیگذرم. توخونه خودم باید غرغر بشنوم. 

عیب نداره اعصابم خرابه یکساعته بیدارم و گریه میکنم. بخاطر تفاوتهایی که مادرش با جاریهادیگه برامن دار ...

عزیزم بخاطر اینه که تو یه ساختمون هستید اگر میتونی از اون ساختمان برو 

کاربری چهارم هستم..... قول میدم دیگه حرف حق نزنم 😂
عیب نداره اعصابم خرابه یکساعته بیدارم و گریه میکنم. بخاطر تفاوتهایی که مادرش با جاریهادیگه برامن دار ...

مامان منم الانم که نوه داره باز با جاریاش مشکل داره .چرا واقعا؟