elii_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1639 عنوان کابوس مشترک و شبیه هم ...از ترس دیگه نمیتونم بخوابم کسی میدونه چیکار کنم؟ 558 بازدید | 29 پست بچه ها بار دومه امشب یه کابوس مشترک میبینم خیلی خستم ک رو چشام سنگینی احساس میکنم ولی نمیتونم بخوابممم نمیخوام تعریف کنم که بترسید ولی انگار تو خواب یکی داره اذیتم میکنههه کمککک😭😭😭😭 1402/01/02 | 04:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 یعنی بختک ؟ من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
shahryariran4 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1534 مرض نصفه شبی😂 یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
8555655 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5714 تعریف کن برایه هیچ چیزی بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
saaahar2338 عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 6739 صلواااات بفرستذکر الا بذکرالله تطمئن القلوب رو بگووووواروم بخواب گلمبهش فکر نکن وقتی بهش فکر میکنی باعث میشه ازارت بده وتکرار بشه
elii_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1639 مرض نصفه شبی😂 بخدا خودمم دارم سکته میکنم از ترس
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4844 امضام.اینم بگم من امتحان کردم.وجواب داد. امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 بختک اینجوریه مگه؟ انگار یه چیز سیاه بزرگ میفته روت و نمیذاره داد بزنی یا تکون بخوری من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
saaahar2338 عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 6739 یعنی بختک ؟ بختک فرق داره بختک خیلی بده انگار تو خواب دارن خفه ت میکنن نمیتونی نفس بکشی
elii_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1639 تو بیداری کابوس ببین اینجا ایرانه کابوسعید تو بیداریم فراوونه
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 بختک فرق داره بختک خیلی بده انگار تو خواب دارن خفه ت میکنن نمیتونی نفس بکشی میدونم چیه من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
elii_goli مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1639 انگار یه چیز سیاه بزرگ میفته روت و نمیذاره داد بزنی یا تکون بخوری اراههای شبیه همین بود هی مامان و بابامو صدا میزنم ولی انگار نمیشنوند میخوام بیدار شم از پشت موهامو میکشه نمیزاره بیدار شم خیلی وحشتناکه