2777
2789
عنوان

کی اینجا دعاش خیلی گیراست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم اخر ماجرای من قشنگ نیس  خودمو میکشم من طاقتم خیلی کمه طاقت مریضی بچه ندارم😔

چرا اینطور میگی بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن کسی تو فامیلمون ۵ سالگی حرف زد... امیدت به خدا باشه ناامید شیطانه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
من میدونم اخر ماجرای من قشنگ نیس  خودمو میکشم من طاقتم خیلی کمه طاقت مریضی بچه ندارم😔

ان شالله مشکلتون حل بشه این دنیا باید همیشه یک چیزش بلنگه، به نظر من سخت ترین امتحان بیماریه و از همه بدتر بیماری فرزند 

و دور از جون همه ی بچه ها داغشون

پسر من شیش سالشه  شیش سال حسرت دارم شیش سال به اندازه شیشصد سال

دکتر بردیش؟ چی میگه؟ تو بچگی شوک نشده بچت؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نه نشده شوک  کلاس میره

میشه درخواستمو قبول کنی