2777
2789

ی نامزد دارم خیلی دوسش دارم حاضرم جونمم براش بدم اخلاقش ولی بده یکم. نمیدونم درس میشه یان ی سال تحویل شد من دید امشب خونه مادربزرگم اومد ی تبریک روبوسی نکرد .اصلا قبلش مادرش برده بود سرخاب خونه یکی از آشنا من آدم حساب نکرد آدم حرصش میگیره.سرتون درد نیارم پنجشنبه خدا بخاد قرار با دادشم مامانم بریم مسافرت .انگار دوس نداره بیاد .چند روز زیاد پیام نمیده یا زنگ شک کردم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خوشش نمیاد؟

مگه خانواده خودش بی ایرادن ?

شوهر منم همین ااخلاق مزخرف رو داشت با کس و ناکس خودش معاشرت میکرد به خانواده کوچیک من که میخواست رفت و آمد کنه اخم و تخم میکرد یا اینکه دعوا راه مینداخت قهر میکرد 

الان که به اون روزها فکر میکنم حالم ازش بهم میخوره 

فقط بگم یه عمر عذاب کشیدم 

الانم به تلافی اون روزها تا جایی که بشه از خانواده ش دور شدم و فقط با خانواده خودم رفت و آمد میکنم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
چرا خوشش نمیاد؟ مگه خانواده خودش بی ایرادن ? شوهر منم همین ااخلاق مزخرف رو داشت با کس و ناکس خودش ...

یهترین کار کردی ن ک خودشون پولدارن بالا شهر زندگی میکنن احمقا .ی مادرشوهر جادوگر دارم بدتر هیچوقت نمیبخشمش باورت میشه چند سال نامزدیمون اما خانوادم هنوز دعوت نکرد ن ما اونا

دورغ نگم بعضی وقتا اخلاقش خوب .چند روزی اینطوری شد ن زیاد اس میده نه میزنگه .پارسال رفتن خونه عموش عید دیدنی منو آدم حساب نکردن ۱۳ بدر اون سال یا سال پیش بود دخترخاله های مشکل دارش بودن تو ماشینش رفتن بیرون با مادر پدر خاله اینا حالم از خودم بهم میخوره