2777
2789
عنوان

ساعت تو پست نی نی سایت اشتباهی رفته جلو با ساعت گوشی همخونی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زمان بهم ریخته کاش برگردیم عقب اشتباهاتمون درست کنیم😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

امسال ساعت تغییر نمیکنه الان ساعت گوشی یک و ۴۰ دقیقه س ولی ساعت تو پست دو و ۴۰ دقیقه میزنه

بابا جان 

بزن اخبار ۶

متوجه میشی ساعت جلو کشیده شده

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

واسه منم رفته نکنه باز ساعتارو کشیدن جلو.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مال منم گوشیم رفته جلوچرا؟

نه اشتباه شده کلا تصویب کردن دیگه تغییر نمیکنه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
جدید شده ساعت نی نی سایت😂😂😂

اره🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بابا جان  بزن اخبار ۶ متوجه میشی ساعت جلو کشیده شده

نه گفتن نمیره جلو والا

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
ن با گوشیه من هماهنگ هس  گوشیم خودش رف جلو اما برا شوهرم مامانم خواهرم نرف مشکل از سایت نیس از ...

ساعت یکه پس مشکل از سایته

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍