2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناس

426 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من امروز ازصبح دارم کمک مادرشوهرم میکنم که مهمون داره آخره شب رفتن عید دیدنی خواهرشوهرم گفت برو تو اتاق خواب باش که بچم بیدارشد گریه نکنه وهمشون رفتن ویه عالمه هم ظرف پذیرایی کثیف بود منم که خسته ازصبح داشتم به مادرشوهرم تو مهمونداری کمک میکردم الان که شوهرم اومده خونه باهام ناراحته که چرا ظرفارو نشستی منم گفتم آدم نفهم چیزی نمیفهمه که خواسته باشه براش توضیح بدم دوباره سوال کرد من بازم توضیح ندادم بنظرتون باهاش سر سنگین وقهر باشم ودیگه نرم کمک مامانش آخه اونکه نمیفهمه ارزشی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش اینو میگم اسی معذرت میخوام

ولی تو کلفتشون نیستی که

اصلا وظیفه تو نیست اگرم کاری کنی لطف کردی

مگه خودشون دس ندارن که کاراشونن انجام بدن

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
دفعه اول بود کوزت شدی اونجا؟

نه وقتی مهمون دارن منو جاریم وخواهرشوهرام همه اونجاییم یعنی اونا همیشه موقعی که مهمون دارن همه بچه هاشونم اون جان اونا مهمونی نداشتن که تمام بچه هاشون اونجا نباشه ماهم میگیم گناه داره یه نفری واسه سی نفر غذا بپزه وپذیرایی کنه کمک میکنیم

ببخش اینو میگم اسی معذرت میخوام ولی تو کلفتشون نیستی که اصلا وظیفه تو نیست اگرم کاری کنی لطف کردی ...

خوب همش واسه شام یا ناهار میریم گناه داره مادرشوهرم ماهم سربار تر از مهمون بشیم براش