2777
2789

آقا سلام خوبین

امروز بعد از یکسال پسرعموم ۲۲ سالشه رو دیدم بعدش ما توی یه مهمونی بودیم که اونا اومدن و منو دید و به من که رسید گفت عه‌ فلانی چطوری خوبی چه خبرا(مامانم کنارم بود حواسش بود 🤐) بعدش اینم بگم خیلی کم رو و خجالتیه بعد حالا من اومدم خونه خانواده میگن بهم که آره این پسرعموت تا تورو دید فلان یه سلام گرم به تو داد و خاص به تو سلام کرد و هیچی ...خودم توی مهمونی حواسم بهش بود داشت نگاه می کرد بعد سرشو انداخت پایین ...

🤐چرا اینجوری رفتار می کنه خب تابلوعه😐

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

خداجوون پسر عموعه خو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداجوون پسر عموعه خو

والا خانواده گیر دادن نمی‌فهمم چرا😐😐😐🤦‍♀

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
این آقا که اول گفتی منظور اینه که فقط آقایون بیان. نه؟

نه والا تیکه کلاممه

والا خانواده گیر دادن نمی‌فهمم چرا😐😐😐🤦‍♀

واقعا هم قفلی زدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وااا

اما من ک با پسر عموم چت میکنم و خیلی با هم خوبیم حتی مامانم به خاله هام هم میگه علی به زهرا پیام میده و خیلی دوسش دارع

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
وااا اما من ک با پسر عموم چت میکنم و خیلی با هم خوبیم حتی مامانم به خاله هام هم میگه علی به زهرا پی ...

خوبه

پایدار باشه عزیزم

این ک عادیه دیگه چیش تابلوعه؟معمولا جوونا با همسن های خودشون راحت ترن..بچه های فامیل ماهم همینن

خانوادم خیلی حساس شدن