2777
2789

دیوونه دارم میشم دیگ حالم خوب نیست عید رو بهم تبریک نگفت بلاکم کرده... 

تروخدا یکاری کنین آروم بشم حالم خوب نیست انگار یجا گم شدم کسی پیدام نمیکنه 😔🖤کاش بمیرم راحت بشم از این زندگی کوفتی.. 

هر کاری میکنم هر جایی میرم تو فکر اونم ولی اون گرفته منو بلاکیده انگار چیزی براش مهم نیست 😔💔🙂نمیخام داستان رو بگم باز تعلیق بشم... 

😔💔ولی بدونین حالم خیلی خرابه خیلی یه لحظه آرامش ندارم :))) بچه ها یه راهی بهم بگین جز فراموش کردن 😔😔😔چیکار کنم دم عیدی حالم همش بده تو جمع انگار یجا دیگم 🙂💔چرا باید اینجوری باشه حالم؟؟ 

چرا باید عاشق یکی بشم اینجوری بشه؟؟؟ :) 

چرا؟؟؟؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم خوب نیست بخدا 😔💔کمکم کن

میفهممت عزیزم…

من امشب دقیقا شد چهار ماه که بلاکم سر چیزی که حتی خودشم حق و بمن داد ولی مادرش کاری کرد که زندگیمون رفت رو هوا هم بچشو نابود کرد هم منو… جدامون کرد

هر شب هر لحظه که یادش میفتم آه میکشم امیدوارم خدا جوابشونو بده چون غیر از ضربه ی روحی از خیلی نظرای دیگه بهم ضربه زدن 

امیدوارم خدا به حق همین شب بارونی تک تک لحظه هایی که باعث اشک و غمم شدن براشون رقم بزنه…

کاش میتونستم کمکت کنم

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
میفهممت عزیزم… من امشب دقیقا شد چهار ماه که بلاکم سر چیزی که حتی خودشم حق و بمن داد ولی مادرش کاری ...

دلم براش تنگ شده 😔😔😔😔🖤🥀بلاکم هنوز :)))) 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
دلم براش تنگ شده 😔😔😔😔🖤🥀بلاکم هنوز :)))) 

🥲🥲🥲 منم خیلی دلتنگم… و بلاکم 🙂

بعضی شبا خوابشو میبینم فقط خدا میدونه چه حالی میشم…

فقط باید زمان بگذره تا درد ماها فروکش کنه

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

من تو رو میشناسم 

عزیزم چرا اینقدر خودت رو درگیر همچین آدمی کردی ؟

بخدا داری ازبین میری ذره ذره 

چرا تمومش نمیکنی؟‌

این عشق به چه قیمتی؟

یبار واسه همیشه تصمیم بگیر..بهش فک کن از وقتی تا الان آشنا شدی باهاش و رفتاراش 

خودت رو کوچیک نکن اینقدر 

این پسره یعنی اینقدررر ارزش داره که داری خودت رو نابود میکنی؟ 

اونم دوست داره؟ 

اگه دوست داره چرا میزاره عشقش نابود بشه؟ 

چرا میبینه داری ازبین میری و کاری نمیکنه ؟؟

من جای تو بودم یبار واسه همیشه تمومش میکردم  

اره سخته..خیلی هم سخته ولی تا کِی اخه؟ 

تا کِی قراره این همه درد بکشی؟!‌‌ 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
من تو رو میشناسم  عزیزم چرا اینقدر خودت رو درگیر همچین آدمی کردی ؟ بخدا داری ازبین میری ذره ذ ...

همه حرفات درسته ولی من واقعا دوسش دارم 😔💔🥀از ته دلم نمیتونم فراموش کنم همه خاطرات یهو از چشام میگذره :)))).. 

😔😔😔🖤حالم بده خیلی بده حرفات بخدا همه درسته ولی سخته رابطه هم چند ماه بوده ولی برا من انگار چند سال بوده :))) بخدا نمیتونم از یادش ببرم 💔💔💔🙂🥀بلاکم کرده :)) هر شب خوابش میبینم هر جا میرم تو فکر لعنتیمه :) کاش یا من تموم بشم کلن از بین برم یا نمیدونم 🙂😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

🥲🥲🥲 منم خیلی دلتنگم… و بلاکم 🙂 بعضی شبا خوابشو میبینم فقط خدا میدونه چه حالی میشم… فقط باید زم ...

💔🙂🥀من دو بار از بلاک درش آوردم ولی اون در نیاورد دوباره بلاکیدم 💔💔💔😔😔😔😔🖤چرا باید اینجوری باشم الان تو عید؟؟؟؟ :) انقد دلتنگ انقد انتظار.. 

💔🙂🥀من دو بار از بلاک درش آوردم ولی اون در نیاورد دوباره بلاکیدم 💔💔💔😔😔😔😔🖤چرا باید اینجوری ...

من فقط روز اول بلاکش کردم

بعد درس اوردمو شمارشو پاک کردم

نمیدونم هنوز بلاکم یا نه ولی خب چیزی که مهمه اینه که اگه یادم بود حداقل عیدو بهم تبریک میگقت نگفت…🙂

بزرگ آقا تو‌ شهرزاد راست میگفت اصل تو این دنیا نرسیدنه، اگه برسی عجیبه

من فقط روز اول بلاکش کردم بعد درس اوردمو شمارشو پاک کردم نمیدونم هنوز بلاکم یا نه ولی خب چیزی که م ...

💔💔💔🥀🙂شهرزاد :) آخ چقد این فیلم داغونم میکنه :))) 

من دو بار در آوردم قبلا در میاورد الان اهمیت نداد و در نیاورد تهش بلاک کردم ولی دلم تنگ شده هواشو میکنم همش 💔😔ولی اون اصلا انگار.... حالم بده خیلی بده از نظر روحی نمیدونم چیکار کنم :))) دلم میخواد کنار یکی بودم گریه میکردم :) 

💔💔💔🥀🙂شهرزاد :) آخ چقد این فیلم داغونم میکنه :)))  من دو بار در آوردم قبلا در میاورد الان ...

من دیگه اشکمم نمیاد… شرایط خیلی سختیه 

امیدوارم خدا کمکمون کنه من که هرجا میرم جلوتر از خودم فکر و خیال اون و خاطره هاش میرن

همه حرفات درسته ولی من واقعا دوسش دارم 😔💔🥀از ته دلم نمیتونم فراموش کنم همه خاطرات یهو از چشام میگ ...

درسته تو هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی 

ولی میتونی بهش عادت کنی!

به نبودنش عادت کنی..

تنها کاری که از دست این موجود فانی بر میاد عادت کردنه:)

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
هرکی رفت خودش برگشت هرکی بلاک کرد خودش انبلاک کرد هرکی بی احترامی کرد خودش معذرت خواهی کرد غمت ...

🙂💔🥀تلخش اینجاس این حتی معذرت خواهی هم نکرد :-))) از این غمگینم از همه چیز..