2777
2789
عنوان

کیا جدیدا بانه بودن؟

785 بازدید | 22 پست
سلام . من برای اولین بار میخوام برم بانه. میخوام بدونم برای خرید لباس چجوریه؟ یه کانال تل گرام بانه تجارت عضو هستم خیلی جنسای خوبی میذاره میخوام بدونم واقعا هست اونجا؟ لباس خونگیای زنونه و بچگونه ی ترک، کتونی، لباس مردونه و این چیزا خوب داره؟
ما چند سال پیش رفتیم لباساش اصلا خوب نبود شاید جاهای خاصی باشه که لباسای خوب داشته باشن
اگر به خانه من آمدی... برای من ای مهربان چراغ بیاور... و یک دریچه که از آن... به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چه بد!!! من این هفته مرخصی گرفتم بجز شنبه رو تعطلم میخوام برم بانه اما به هرکی گفتم همینو گفته البته شوهرم میگه فقط هدف بانه نیست،‌میریم همدان و سنندج و سقز و اینا رو هم میبینیم هرکدوم و یه روز میمونیم. اما من فقط بخاطر خرید کردن میخواستم برم
ما با اینکه اسپیلت و تلویزیون و این چیزا نخریدیم اما انقدر خرت و پرت خریدیم صندوق عقب ماشین پر شد اصلا مسافرت بری خرید خودش میاد
اگر به خانه من آمدی... برای من ای مهربان چراغ بیاور... و یک دریچه که از آن... به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم...
سلام میشه لینک اون کانال بانه رو برام بزاری؟ ما هم قرار بود بریم شمال ک هوا خرابه دیگه میخوایم بریم بانه دوشنبه ... بانه لباسای بیرونیش خوب نی ولی ظروف و لوازم بهداشتی و لباس زیر و لوازم برقیش واقعا خوبه و ارزون ماهم هدف اصلیمون بانه نیس ولی برا خرید اونجا هم میریم الان ک دیگه نمیشه رفتم سمت شمال جنوب هم ک گرمه دیگه تصمیم گرفتیم بریم بانه شمال هم بد موقع بهم ریخت هواش
لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa
منم لباس خونگی میخوام و لباس مردونه بیرونی . تی شرت و پیرهن و شلوار و ... کتونی، لباس دخترونه . کاپشن هر چی گیرم بیاد دیگه خخخخ البته سرویس قابلمه استیل هم میخوام. مربا اسم پاساژه چیه؟
بنظر من همه چیش خوبه بجز لباس بیرونی و مجلسیش ! ینی لوازم اشپزخونه لوازم ارایشی بهداشتی ( منظورم مث سشوار و اپیلیدی و ... ) من خودم بشخصه هرگز لوازم ارایشی از همچین شهرایی نمیگیرم ولی خورده ریزاش خوبه لباس زیر جینی واقعا قیمتش خوبه لوازم برقی و...
ماهم میریم سنندج و همدان ولی الان بانه سرده نمیشه تو چادر خوابید اگه بچه کوچیک دارین باس خونه بگیرین ... برا ما از شهرمون تا بانه ۵۴۰ کیلومتره برا شما چی؟
سپید رود خودتون رفتید مامان کیان؟ تهران خب دیگه مسافرت نمیشه . هدف ما مسافرت و خریده. حتی اگر خریدم نکردیم زیاد ناراحت نمیشیم. اما اگر چیزای خوبی باشه خوشحال میشم اینهمه راه بیخودی نرفتم