2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

4078 بازدید | 56 پست

میدونستین کاشت ناخن ک خانما انجام میدن دیگ غسل و طهارت وضو و...اینا رو ندارن..من ۲۴سالمه دوتا هم بچه دارم الان برا عید رفتم کاشتم اصنن ناخن ندارم دوتا عروسی این ماه داریم..بعد عروسی برمیدارم..از هر جا هم پرس و جو کردم این وضو و غسل جببره ای بهش تعلق نمیگیره..بخدا نمیخام فاز نصیحت بردارم ولی مواظب روح خودتون باشین این ناپاکی ها روی همه چی تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث اینک ک غسل نداره ک بخاد نماز بخونه ک غسل و طهارت و پاکی بدن نیست 

عزیزم من اعتقاد ندارم شما داری دیگه نذار

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
بحث اینک ک غسل نداره ک بخاد نماز بخونه ک غسل و طهارت و پاکی بدن نیست 

من یه وقتایی بخوام نماز بخونم با همون ناخون ها وضو میگیرم 

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
اینا خودشون و تافته جدابافته میدونن فکر میکنن خیلی پاکن

عصن مهم نی چی فک میکنن اعتقادش مال خودش دیگه ناپاکیو ع کجاش دراورده! میگه ناپاکع ولی چون عروسی دارن ناپاکیو رو دستش تحمل می‌کنه زاررررت  

وقتی مرگ حق بود ولی زندگی نه ...