2777
2789
عنوان

میشه همتون دعا کنید خواهرشوهرم امشب به سزای عملش برسه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 71 پست
گلم صد در صد جواب دل شکسته داده میشه فقط بدی ما انسانها عجول یودنمونه بببین بدموقعش چطور خدا تو دهنی ...

همیشه میگم طرف دهنش سرویس بشه به من چی میرسه  هیچوقت درست نمیشه پس بهتره کلا فراموش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعآ همش حالم بده یاد رفتارش میوفتم خدا دلشو بشکنه امشب😢😭 عیدم زهرم کرد خدا لعنتتتتتتش کنه🤲🤲

چرا رفت امد میکنی وقتی اذیت میشی؟

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
منم که خیلی دلم میشکنه نفرین میکنم ولی میخام بگم خدا خودش حواسش به مظلوما هست

مطمئنی؟ امیدوارم حواسش به شما باسه حداقل

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
عزیزم نگران نباش زمین گرده... اون موقعه که بچم سقط شد اونا بجای اینکه دلداریم بدن نمک روی زخمم ریخ ...

عزیزم امضات واقعا داستان زندگیته؟

شوهرت چرا بعد از بوس و بغل یهو بهت سیلی زد؟

چرا عزیزم؟

اسمت با ف شروع میشه؟

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

منم ناراحتم،درست شب عید با شوهرم سر اونا دعوا کردیم و قهر شدیم و کاربه خانواده هام کشید😔😔😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من باخواهرشوهرم همسایه هستیم سر یه حریانی با همسرم دعوام شد ایشونم اومد مثلا وساطت کنه شوهرم به من گفت پاشو یکماه برو خونه مامانت تا یکم از هم دورباشیم و مشاوره بریم و اینا نه اینکه قهر باشیما فقط یکم ب هم زمان بدیم به کارامون فکر کنیم من دلم رضا به رفتن نبود این خواهرشوهرم خداشاهده مثل کسی ک از یه چیزی خوشحال باشه نمیدونست چیکار کنه فقط میگفت اره اره پاشو برو نگران نباش من هستم اره پاشو برو اینجوری بیشتر به زندگیتون فکر میکنین از این حرفا

من خیییلی دلم شکست از کارش ولی خدا خودش میدونه نفرینش نکردم

درکت میکنم. من هیچ اعتقادی به نفرین نداشتم اما حالا دارم از ته دل نفرینشون میکنم چون ی آب خوش نذاشت ...

متاهلی یا مجرد؟ 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤