2777
2789

@شینگل_پتو  

آئینه ها
دلیل ترسناک بودن آینه ھا درشب فقط درک شما و پردازش مغز شما هستش.
ذهن انسان میتونه تصاویر ناشناخته رو به صورت شناخته شده بازسازی و ترجمه کنه تا جایی که انسان وقتی اون تصویر رو ببینه انگار از قبل اون رو دیده و میشناسه.
عقل باطنی انسان بطور غیر ارادی و نامحسوس همیشه درحال ذخیره کردن تصاویر مختلفه که ما درطول عمرخودمون اونها رو میبینیم یا از کنار اونا بی توجه عبور میکنیم.
وقتی درسطوح منعکس کننده مثل آینه تصویر ناشناخته ای ببینیم در واقع  از همون تصاویر ذخیره شده در عقل یا ذهن باطنی ما هستش. 

ایستادن انسان بدون حرکت جلوی سطوح منعکس کننده مثل آینه به همراه تمرکز و خیره موندن طولانی مدت به اون و خالی کردن ذهن از هرگونه افکار مزاحم و دل مشغولیها، باعث میشه انسان به حالتی مشابه همون خلسه وارد بشه مانند وقتی که انسان هیپنوتیزم میشه. 
 اگر برای مدت طولانی درنور کم به آینه خیره بشید مغزشما شروع به واکنشھای مختلف میکنه درنتیجه ممکنه ازچھره تغییرشکل یافته و ناموزون خود بترسید.

معمولا آینه ھای خانگی آینه ھای کامل نیستن این آینه ھا انعکاس سبز رنگی را نشان میدھند که به دلیل جذب نور قابل توجھی هستن که روی آنھا میفته.
 آینه ھا نه تنھا نور را منعکس میکنند بلکه صدا رو هم منعکس میکنن.

اکثر خونه ها هم آینه دارن مثلا تو اتاق خواب، اگه نزدیک آینه بخوابید ممکنه متوجه صداھای بلندتر از قسمتھای دیگه خونه بشید و یا اگر شریک شما خر و پف میکنه صدای خروپف منعکس شده بیشتری رو میشنوید.

@شینگل_پتو  

اسپکترو فوبیا نوعی اختلال اضطرابی است که در دسته فوبیاهای خاص قرار میگیرد.

اسپکترو فوبیا به ترس از آینه یا چیزی که در آن منعکس میشود گفته میشود.

به ترس از آینه آیسو پترو فوبیا یا کاتوپتروفوبیا نیز گفته میشود.

افراد مبتلا به اسپکترو فوبیا ممکن است از دیدن تصویر خود در آینه، خود آینه و یا توهم دیدن اشیاء ماورالطبیعه در آینه احساس وحشت کنند.

این نوع فوبیا جز فوبیاهای خاص قرار میگیرداما بسیار جدی است.

مانند دیگر انواع فوبیاهای خاص، اسپکترو فوبیا میتواند تمام جنبه‌های زندگی شخص را مختل کنند و موجب رفتارهای اجتنابی در او شود.

علائم اسپکترو فوبیا میتواند بسیار جدی و ناتوان کننده باشد و کیفیت زندگی شخص را تحت تاثیر قرار دهد.

واکنش به موقعیتهای ترسناک و تهدید آمیز، یک امر کاملا" طبیعی و حفاظتی بوده که در وجود هر انسان نهفته است.

با توجه به شخصیت و روحیات و همچنین اندازه اعتماد به نفس افراد میزان این ترس متفاوت میباشد اما بعضی از افراد هنگام رویارویی با برخی موقعیتها و یا اشیا خطرناک و حتی کاملا" بی خطر دچار ترس و وحشتهای بسیار شدیدی میشوند.

دامنه این ترس بسیار فراگیر بوده و اختلالات زیادی را در زندگی این قبیل افراد به وجود می آورد. 

برخی ممکن است فقط از دیدن تصویر خود در آینه هراس داشته باشند، برخی نیز به طور کلی قدرت رویارویی با آینه و مشاهده هر تصویری را در آن را ندارند.

برخی نیز هنگام دیدن آینه توهم دیدن اشیاء و قدرت های ماورالطبیعه را احساس کرده و به شکل بسیار وحشتناکی دچار ترس و اضطراب می شوند.

شاید ترس از آینه یک ترس جالب و خنده دار به نظر بیاید، اما از نظر روانشناسان این نوع فوبیا یکی از فوبیاهای بسیار جدی و حتی خطرناک می باشد که نیاز به کنترل و درمان جدی دارد.

زیرا این فوبیای خاص، قادر است تمام جنبه های زندگی شخص را تحت تاثیر قرار داده و مختل کند. 

به همین سبب تمام کارشناسان و متخصصان حوزه روانشناسی توصیه میکنند افرادی که احساس میکنند هنگام رویارویی با آینه دچار حالتهای غیر طبیعی و ترسهای شدید میشوند و به نوعی علائم اسپكترو فوبیا را در وجود خود مشاهده مینمایند هر چه زودتر جهت درمان خود اقدام کنند.

زیرا درصورت درمان نشدن امکان پیشرفت و شدیدتر شدن بیماری بسیار بالا میرود.

اسپكترو فوبیا، با عنوان های آیسوپترو فوبیا و کاتوپترو فوبیا نیز خوانده میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه توضیح 

من از اینه نمیترسم فوبی خاصی هم ندارم اعتقاد به لخت بودن جلو اینه و ...هم ندارم فقط تجربمو گفتم که کاش نمیگفتم 

خیلی بده که تجربه یه نفر رو به توهم و فوبی منتج میکنید.

ممنون میشم اگر اعتقادی ندارید وارد تاپیکی نشید یا اگر هم شدید با لیبل زدن به استارتر تاپیک رو ترک نکنید 

لزوما چون شما اعتقاد ندارید دلیل به عدم وجود اون موضوع نیست.

لطفا ریپلای نکنید .

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...