2777
2789
عنوان

بچه ها میشه ی کم کمکم کنید

76 بازدید | 5 پست

من سه سال با ی نفر بودم ک بعد از کلی اصرار اون دوست شدیم ولی کم کم بددهنیاش رو شد و حرفای خیلی زشت میزد عذر خواهی میکرد و باز آشتی.همشم رو مغزم کار می‌کرد میگفت من چون تو بداخلاقی اینجوری میشم.هر کاری میکردم سرزنشم میکرد و ایراد میگرفت.بنظرتون اینجور آدما درست میشن؟

همیشه هواشو داشتم واقعا دیگه خسته شدم از دستش همش میگفت من ضعیفم من فلانم خوشبحالت کاش منم مثل تو قوی بودم.هر چقد میخاستم بهش اعتمادبنفس بدم خودشو تخریب میکرد.اواخر منو هم تخریب میکرد و به خودشو همه و هر کی سر زبونش میومد فحش ناموسی میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچ وجههه این ادم درست بشو نیست بیخیالش شو

نمیدونم چرا از ذهنم نمیره بیرون.واقعا عذاب میکشم الان چهار ماه گذشته ک باش کات کردم.بنظرت اینجور آدما توی زندگی آیندشونم همینجوری ان؟با توجه به اینکه تو سن سی سالگی این رفتارارو داره

نمیدونم چرا از ذهنم نمیره بیرون.واقعا عذاب میکشم الان چهار ماه گذشته ک باش کات کردم.بنظرت اینجور آدم ...

دختر خوب ۳ سالو نمیشه با ۴ ماه فراموش کرد که بالاخره زمان میبره شاید هیچ وقتم پاک پاک نشه اما این ادم لشتباهیه بعدا دردسر ساز میشه اگه از تنهایی و بیکاری و بی حوصلگی بهش رو اورده بودی وابسته شده بودی بدون ک صددرصد اشتباه محض بوده و هست حرف ی عمر زندگیه هااا با ادم بی پول میشه زندگی کرد اما با بداخلاق و بد دهن نه 

بازم صلاح مملکت خویش خسروان داند من وظیفهم بود بهت بگم خودتو دستی دستی بدبخت نکنی 

دختر خوب ۳ سالو نمیشه با ۴ ماه فراموش کرد که بالاخره زمان میبره شاید هیچ وقتم پاک پاک نشه اما این اد ...

ممنون بابت راهنماییت من تصمیم گرفتم و کات کردم ولی همش بخاطر تحقیراش و اینکه بهم میگفت تقصیر توئه ک من بدرفتاری میکنم دچار عذاب میشم با اینکه همه جوره هواشو داشتم.گاهی حس میکنم حتما کم بودم.