2777
2789
به غریبه مثلا دوستی

آقا مادربزرگ من صد تومن بهم داد😂😂😂

سخت نگیر. الان همه با هم فقیریم همه همو درک میکنن😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه کم نیست همون 20ت هم کافیه 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم پارسال ۵۰ داد بهم 

امسال به رحمت خدا رفت وگرنه میگفت به خاطر تورم ۵۰ پارسال رو پس بدید

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

والا از ۲۰تا۵۰ عیدی میدم

وسع جیبمون همیقده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

آقا مادربزرگ من صد تومن بهم داد😂😂😂 سخت نگیر. الان همه با هم فقیریم همه همو درک میکنن😂

خوبه پس 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

میگم ده پونزده کم هست دیگه اره ؟😎🤣

من دیشب به شوهرم گفتم نفری ده پونزده بدیم بسته 

پارسال به بچه ی من کسی عیدی نداد 

سال اول بود پسرم ۸ ماهش بود 

بعد۱۳ ساله متاهلم به همه بچه ها شوهرم اینهمه سال عیدی داده پارسال نفری ۱۰۰ تومن داد اونا ندادن 

انقدر خجالت کشیدم 

امسال گفتم ۱۰ ۱۵ هزار بده تازه به خاطر اینکه بچه ن و گرنه یه قرون نمیدادم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

مگه به دوست عیدی میدین؟

به نظر من واسه بزرگترها پول مناسب نیست،اگه پول هست باید مقدارش زیاد باشه، مثلا ۳۰۰ تومن ۵۰۰ تومن

که اونم به نزدیکا میدن، نه غریبه ها.

واسه بچه ها ۵۰ خوبه، ولی اونم نزدیکترا اگه بيشتر باشه بهتره.

مادرشوهرم پارسال ۵۰ داد بهم  امسال به رحمت خدا رفت وگرنه میگفت به خاطر تورم ۵۰ پارسال رو پس بد ...

الهی

مگه به دوست عیدی میدین؟ به نظر من واسه بزرگترها پول مناسب نیست،اگه پول هست باید مقدارش زیاد باشه، م ...

اخه اگر یکی پیام بده بگه عیدی بده