واقعا باورم نمیشد چطور دلش میاد حتی اون چند روزم ازم بی خبر باشه همونطوریش یک هفته بود ازم بی خبر بود بازم ادامه داشت تا چند روز گذشت روز امتحان آخریم بود خیلی اصرارش کردم بیاد پیشم همو ببینیم چون دلم دیگه واقعا داشت از حرفایی که تو دلم مونده و نمیتونم بهش بگم میمرد
باورتون میشه خیلی از امتحانامو گند زدم چون تو دوره امتحانام یک لحظه آرامش نداشتم و نبود کنارم حتی یکی از درسامم افتادم لعنت بهم 😔
من خییییلی عاشقش بودم و هنوزم ... که کلی تلاش کردم خوب بشه همه چی اما نشد و فقط تحقیر کرد منو و کلی فحش بهم به من جلو من تو مسیجا به خواهرم و مامانم فحش هم داد و میداد کلا از این فحشا منم عصبی میشدم میگفتم خودتونید خفه شو
خب بگذریم ادامه رو بگم ...
خلاصه بعدش اون روز که آخرین امتحانم بود از دانشگاه اومد دنبالم با کلی فحش که بهم داد تو مسیجا یکم قبلش اما اومد و یادمه بهم گفت پولی چرا بیام پیشت ... 💔🙃
اما بالاخره اومد و کل حرفامو زدم بهش من فقط میخواستم تکلیف مشخص بشه یادمه اون شب که یک ساعت بودیم نه بهم نگاه کرد تو صورتم نه حتی دستمو گرفت انگار نشسته بودم داخل یه تاکسی غریبه یا اسنپ هعی خدا
من همه حرفامو بهش زدم اون شب و اون فقط گوش میکرد و چیزی نگفت دیدم نگام نمیکنه اصلا منم همینطور که حرفامو میزدم به شیشه ماشین کناره خودم خیره شده بودم و حرفامو میزدم
بعد از ۳ هفته دیده بودمش واقعا فکر میکردم حداقل دستمو بگیره ولی هعی ...
موقع زدن حرفام خییییلی داشت گریم میگرفت اما بدجور جلو خودمو گرفته بودم که دیگه پیشش گریه نکنم و بغض کردم چند بار
وقتی رسیدیم جای خونمون دیگه گفتم خب الان دیگه حرفامو زدم به چه نتیجه ای رسیدی من دیگه واقعا از برج ۹ دارم بلاتکلیفی میکشم از قبل اونم سردی تو از برج ۲ با من سرد شدی آخه چیکار کنم من دیگه تکلیف رو معلوم کن
گفت هنوز امیدی هست برو وقت بگیر میریم پیش روان شناس گفتم باشه خلاصه پیاده شدم از ماشین از اونطرفه بلوار چون خونمون حاشیه خیابونه و رو به رومون بلواره مثل همیشه از اونجا پیاده شدم دور زد اومد از جای خونمون رد بشه بره خونشون ولی دیگه صبر نکرد ببینه میرم خونه بعد راه بیوفته بره گاز رو گرفت سریع رد شد نگاهم نکرد حتی
داخل ماشین بهش گفتم من خب هرزه ام که همش بهم میگی هرزه ... عذر میخوام بچه ها ج... بهم میگی همش از وقتی سرد شدی 😔
گفت خب هستی دیگه مگه نیستی ؟ گفتم ماه هاست این حرفتو بهم میزنی چی ازم دیدی واقعا چی ؟ چی تو موبایلم دیدی ؟ کی شده حتی با یکی از همکلاسیای پسرم گرم بگیرم نامرد 😔 من حتی شماره یکی از پسرای دانشگاهو ندارم بعد تو میگی خیانتکارم؟؟؟
ادامشو مینویسم