2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم شوهرم خیلی دیگه سرد شده من موهام رنگ میکنم ارایش یه تعریف نمیکنه لباس جدید اصلا ذوق نمیکنه برام دلسردم کرده دوست دارم بازم هیجان داشته باشه ۳۸ سالشه یعنی پیر شد دیگه 

کاربر ۹۵ هستم 
احساس میکنم شوهرم خیلی دیگه سرد شده من موهام رنگ میکنم ارایش یه تعریف نمیکنه لباس جدید اصلا ذوق نمیک ...

همسن همسره منه.....هیچ  فرقی نکرده هیچ ، بعضی چیزاش بیشتر از قبلم شده   

اره تازه علاقمون بیشتر شده اوایل همو میکشتیم الان عاشق همیم به کوچکترین تغییرم عکس العمل نشون میده تازه سنم رفته بالا بیشتر احترام میزاره خیلی حرفهایی که به شوخی میزد نمیزنه 

آره...بیشتر و بهتر از قبل...اوتیل سنمون کم بود خیلی مشکل داشتیم الان اوکی شدیم حداروشکر

دعوا نداریم قلق رفتار همو داریم هرچی بخوام رو راهم میکنه اما اون جنب و جوش هیجان منو نداره اصلا ارایش میکنم براش هیچ لباس جدید بپوشم هیچ نه میگه میاد نه میگه نمیاد اوایل اینطور نبود عادی شدم براش رابطه هم هر هفته یه بار یا ۱۰ روز یه بار اونم با پیشنهاد من

کاربر ۹۵ هستم 
من ۸۹ ازدواج کردم ولی شوهرم دل و دماغ نداره

عزیزم من ۹۵ازدواج‌کردم دقیقا شوهرم‌مثل شوهر شماست😑

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐