2777
2789
عنوان

به وقت سفر🚗🚙

207 بازدید | 11 پست

خب دیگه نوبت منه تاپیک بزنم😆

قراره بریم سفر، تقریبا ایران گردی😅

تهران و قم و مشهد و شمال و منزل🏠

5 نفریم و دو سه سالی میشه سفر نرفتیم، منم میدونم مثل سالای قبل قراره کلی وسیله برداریم. 

از یه طرف میگم جا تنگ میشه و راحت نیستیم و... ، ماشینمو بردارم

از یه طرف میگم پول بنزین زیاد درمیاد و خستگی و...، بیخیال میشم

گیریدم که چه کنم🙄

میون دوتا دلبر، من دو دلم کدوم ور، اینور برم یا اونور🚗🚘🕺🏃‍♂️🙄🙄

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

تهران و قم و ولش کن .مشهد و شمال برو یا اصفهان 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس به اندازه بردار مثلن من لباس خونگی زیاد بر میدارم چون وسواس دستشویی رفتن دارم اگ یه قطره اب بخوره لباسم در میارم بخاطر همین خونگی زیاد بر میدارم اگ شما وسواس نداری کلن لباس کم بر دار داری میری مسافرت ک عشق و حال کنی دیه☺️☺️☺️

به به، خوش بگذره بهتون ،دسته جمعی عالیه اگه باهم جورید، توی راهم کلی میگید و می‌خندید، لباس کمتر برد ...

مرسی عزیز، انشالله که جور باشیم، معمولا با بحث و دلخوری پیش میره😅

لباس به اندازه بردار مثلن من لباس خونگی زیاد بر میدارم چون وسواس دستشویی رفتن دارم اگ یه قطره اب بخو ...

بحث لباس نیست، بحث گاز و ظرف و پتو و........ 

[QUOTE=280918550]دست من نیست، رئیس پدره😁[/QUO قم رفتین حواستون باشه نزدیک حرم پارکینگی که نگهبان داره ماشین بزارین .ماشین پارک غریبه رو خالی می‌کنن بلایی که سر من اومد سر شما نیاد

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید