فوبیای ماهی دارم دیشب این همه بهشون گفتن نخرن به مامانم اینا داداشم رفته خریده اونم دوتا یکیش از تنگ پریده بیرون نفهمیدیم مرده یعنی حالم خیلی بد شد همیشه فکر میکردم ی چیز زیر پامه😬😓
من از زلزله پریشب یه زلزله کوچیک مشهد اومد من خیلی ترسیدم باردارم هستم ....خوابش رو هم میبینم ...
وای چه بد. ما که خونمون ضد زلزله هستش ولی چن وقت پیش یه زلزله کوچیک اومد وایستاده بودم قشنگ بالا سرم انگار داشت تکون میخورد.
در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یکم دورم.از دریا نمیترسم اصلا نه ترس از ارتفاع دارم اینا ولی از بعضی حیوانات میترسم مثلا فوبیا ما. دارم اسمشم میارم میترسم 😭😂
در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.
نه این ماهیه خیلی شیطون بود حوضچه گذاشتیم تو اون داداشم یخ گذاشته بود خیلی و رفت بود اینم پرید تو سفره هفت سین ماهم اصلا نفهمیدیم فکر کردیم یک ماهی خریده