2777
2789
عنوان

وااای حرکت داداشم وسط نماز 😂😆

320 بازدید | 6 پست

۸ سالشه مامانم لحظه سال تحویل بهش گفت بیا پسرم نماز حاجت بخونیم بماند یه سجاده پهن کرد دو برابر خودش🤣😆

داشت نماز می‌خواند چند ثانیه مونده بود به سال تحویل بلند شدم بزنم شبکه سه دیدم جیغش بلند شد داد زد نکننن پدرصلواتی و بلند شد یه مشت زد به من یرگشت سمت سجاده ادامه داد😂😂😂😂😂😐

بابامم یه عمه داره ما نشسته بودیم داشتیم خاطره تعریف میکردیم بعد داشت نماز می‌خواند وقتی یه چیز خنده دار می‌گفتیم برمیگشت می‌خندید 😂

بعد ۳۰ ثانیه بلند داد میزد دخترررر برام میوه بیار😐

یا شبکه تلویزیونو عوض میکرد 

بعد بقیه نماژو ادامه میداد

بعد گفتیم عمه این که قبول نیست گفت خدا قبول می‌کنه به شما چ😂😂😂

والا گمونم خدا تو کارش مونده بود

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

الهی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان تعریف کردی

آره ولی تاپیک خودم نبود 😐

اصن مهمه مگه؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
منم میرفتم جلو خاهرم . دلقک بازی  اون میخندید و میفتاد

منم میرم جلوش یهو میپره موهامو می‌کشه بعد می‌ره ادامه نماژ میخونه 😑