2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید مستأصل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست

چهار زانو بزن بزارش رو پات تکونش بده مثل تاب میخابه دختر من 19ماهش اصلا خودش نمیخابه باید نیم ساعت رو پام باشه لالایی بخونم تا بخایه شبا هم چند بار بیدار میشه شیر میخوره 

منم میگم کی خودش یاد میگیره بخوابه

عزیزم اول از همه بگم یه سر به پیج khabe_koodak بزن.من از اونجا هم خواب بچم تنظیم شد هم آموزش خواب یاد گرفتم.اولا روز بیشتر از یه ساعت و نیم دو ساعت نخوابه.ثانیا اونجا قشنگ لایوها رو نگاه کن ببین آموزش خواب چجوریه.کار راحتی نیست تو این سن ولی شدنیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادتش بده روپات بخوابه براش ستاره و ماه شبرنگ ک میزنن تو سقف بگیر شب سرگرمش کن تا بخوابه بیست دیقه ...

۲ تا ۴ عصر بخابه دگ نذار بخوابه تا ۱۰ شب بخوابه 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
ننو ک خیلی خوبه جابجاییشم راحته ..خب عزیزم هنوز خیلی کوچیکه بزار بزرگتر بشه بعدش رو پا بزاری ببین می ...

منو براش کوچیک شد 

منو بزرگتر هم جا ندارم 

باور کنید دو ساله خواب راحت ندارم مثل آدم جایی نرفتم آخه تا می وابسته چیزی باشم 

من الان پسرم رو میزارم رو تشک و چراغ خاموش خودش میخابه.همون بغلت بهترین گزینست.فقط به شیر وابسته نکن دیگه.از بغل رو تخت گذاشتند ممکنه نق بزنه ولی زود برش ندار.تخمل کن.بزن پشتش لالایی بگو تا بخابه.تاریکی مطلق اتاقش خیلی کمک میکنه

منو براش کوچیک شد  منو بزرگتر هم جا ندارم  باور کنید دو ساله خواب راحت ندارم مثل آدم جای ...

بزارش رو پات....منم تا دوسالگی رو پام بود جایی هم نرفتم تا امسال ک ۴ سالش شد ی هفته رفتم خونه خواهرم تهران دو روزم خونه خالم روانسر ...عزیزم میگذره بزرگ میشن راحت میشی دلت تنگ میشه قوی باش میدونم خسته ای میفهمم کم کم درست میشه...بخدا مال منم الان تب داره بالا سرش بیدارم ما مادریم باید قوی باشیم بچه هامون ب جز ما کیو دارن؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
بزارش رو پات....منم تا دوسالگی رو پام بود جایی هم نرفتم تا امسال ک ۴ سالش شد ی هفته رفتم خونه خواهرم ...

درست میگین عزیزم 

شما هم تو غربت هستین ؟؟. 

آخه این بد خوابیدن ها دختر خودمم داغون کرد 

درست میگین عزیزم  شما هم تو غربت هستین ؟؟.  آخه این بد خوابیدن ها دختر خودمم داغون کرد&n ...

ن اما دخترم ب خودم وابسته بود بد قلق و بشدت بد خواب تا صبح ده بار با جیغ بیدار میشه الانم گاهی همینه چاره چیه ایشالا ک فقط مریض نباشن...معلومه ک داغون میشی پس فک کردی چرا پیر میشیم؟؟؟اینم واقعیت زندگیه در کنار خوبی ها بدی هم داره 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
اشکالی داره بغلش کنم راه ببرمش ؟؟ آخه ۴۵ دقیقه زااااار زد داشت تلف میشد 

نههه بغلش نکن میخوای ب یچیز دیگه عادتش بدی؟ ک‌ فردا کمرت بگیره ؟ فقط گریشو تحمل کن درست میشه خونم گریه کنه چیزیش نمیشه . سرشو گرم کن با چراغ خواب و ماهو ستاره و...بگو ماساژ بدم پاهاتو و....

parasoo1989@