2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید مستأصل شدم

332 بازدید | 30 پست

دخترم اول به ننو بعد به شیر بعد به تاب وابسته شد برای خواب 

دونه دونه همه شو گرفتم ازش

الان تو مرحله تابم

امشب شب اولیه که نذاشتم رو تاب 

مشکلم اینه که میخواد تا صبح رو تاب باشه 

امشب اووونقدر گریه کرد کرد کرد اما بازم خودش نخوابید بغل کردم راه بردم یک ساعت بعد باز بیدار شد اووونقدر گریه کرد مجبور شدم بغلش کنم راه ببرم بخوابه 

تروخدا کمکم کنید چقدر باید اجازه بدم گریه کنه چرا نمی‌خوابه خودش ؟؟ کار درست چیه تروخدا نگین گهواره بخرم الان ٢٠ ماهشه می‌خوام یاد بگیره آخه کمکم کنید من تو غربتم دارم دق میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهرچی دوس داره بذاربخوابه خودت مشکل داری

اخه تاب باید حواسش باشه نیفته خودش نخوابه این چه حرفیه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ننو ک خیلی خوبه جابجاییشم راحته ..خب عزیزم هنوز خیلی کوچیکه بزار بزرگتر بشه بعدش رو پا بزاری ببین میخوای بعد کم کم بیارش زمین هیچی ی شبه نمیشخ

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

عادتش بده روپات بخوابه

براش ستاره و ماه شبرنگ ک میزنن تو سقف بگیر شب سرگرمش کن تا بخوابه

بیست دیقه قبل خواب باهاش رخت خواب بازی بکن تا خوابش بگیره 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
عزیزم ٢٠ ماهشه الآنم داره گریه می‌کنه خدایا از کی بپرسم چیکار کنم آخه 

عزیزم بنداز رو پات بخوابه

وقــتی به مــ❤ـــــن فڪــر مـــیڪنی  ❤🍃حـــــس میــــڪنـــــم 💋 از راهــــه دووووورررر🍃🍀

عزیزم یکدفعه نمیشه..باید هر بار تایمش رو تنظیم کنی تا عادتش ترک بشه..شب اول یه ربع بزار بیرون از تاب ..شب دوم نیم ساعت و کم کم ادامه بده.زمان می بره ولی نتیجه میده

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖