2777
2789
عنوان

اگ عید رو :))🥲🖤

253 بازدید | 29 پست

اونی ک میخام تبریک نگه واقعا داغون میشم البته بلاکم کرده... بیخیال 😅🖤🖤🥀.. 

به جز مامان بابام کسی نیس تبريک بگه :) 

اینم از تحویل من 🤌

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

عیدت مبارک عزیزدل

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه حتی از همون مامان بابامم بدم اومده از هر کسو ناکسی زخم خوردم فقط مادروپدرم نخورده بودم ک امشب تکمیل شد😅💔

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      

عیدت پیشاپیش مبارک عزیزم🤍

من در جریان داستان رلت بودم 

فراموشش کن 

خودتو تباه اون نکن اون اگه مرد بود گلی مثه تو رو کنار نمیذاشت

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
همچنين گل 🥺🫂🕊️🤍

💔😍😘

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
همدردیم عزیزم منم سه روزه ک بلاکم    😑

😔😔😔🥀🖤هعیییییی دلم ناراحته 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
منکه حتی از همون مامان بابامم بدم اومده از هر کسو ناکسی زخم خوردم فقط مادروپدرم نخورده بودم ک امشب ت ...

هعی 🥀حق بود

عیدت پیشاپیش مبارک عزیزم🤍 من در جریان داستان رلت بودم  فراموشش کن  خودتو تباه اون نکن ...

🙂💔هوم چه قشنگ گفتی :) ولی دم عیدی دلم گرفته عید توام مبارک گلی 

🙂💔هوم چه قشنگ گفتی :) ولی دم عیدی دلم گرفته 

هر چقدر بیشتر فک کنی خودتو اذیت می کنی 

اون قدر تو رو ندونست دلتو شکوند 

وقتی اون ارزش نداد به دلت چرا راه اونو میری و در حق خودت اجحاف می کنی عریز دلم میدونم سخته ولی یادت باشه دلت معصوم تر از این حرفاست که به خاطر یه ادم اینطوری خودتو بسوزونی و تباه کنی

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

من جات بودم اولین قدم تو سال جدید استیکر قلب شکسته و گل رز خشک شده رو کنار میذاشتم و اماده میشدم برای شروع جدید البته قصد جسارت ندارم ها

منم ازین فکرا زیاد میکردم

ولی امشب بیرون دیدمش نتونستم خوددار باشم و خودم بهش پیام تبریک دادم

بش گفتم امیدوارم سال جدید کسیو پیدا کنی ک از ته دل دوسش داشته باشی

هرچند اصلا دوس ندارم این اتفاق بیفته و فقط ب زبون گفتمش :)

خیلی دلتنگشم ولی همین امشب قیدشو زدم و سعی میکنم بخاطر تحویل سال خوب باشم❤

من ی درونگرام تو چی :)🌱

قرار بود خصوصی صحبت کنیم فکر کنم یادت رفت. ولی در کل تموم تلاشتو بکن که بهش فکر نکنی ذهن آدم خیلی قویه وقتی چندین و چندبار به خودت بگی دوسش ندارم و برام مهم نیس واقعا این اتفاق میفته.. سرتو گرم کن که یادش نیفتی تبریک نگفت به درک. خودت از کل آدمای دنیا مهم تری لنگ اون نباش بدون اونم زندگی همچنان ادامه داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...