2777
2789
عنوان

توروبه خدا جوابمو بدین

146 بازدید | 11 پست

سلام خانوما۱۲هفته و یک روزم دیروز ان تی دادم دکتر گفت جفتت پایینه بعد بچه مشخص نبود پنج بار فقط دستگاه رو رو شکمم فشار میداد (منظور از پنج بار یعنی اینکه دستگاه رو میذاشت میگفت معلوم نیس ۱۰دیقه دیگه بیا)دیشبم سرما خوردم الان حالم خیلی بده کمر درد دارمو دلدرد اون ناحیه ای که دکتر فشار داد یعنی مشکلی نیست خیلی میترسم چیز سنگینم بلند نکردم بنظرتون چیزی نمیشه خیلی میترسم جون بچتون جواب بدین راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از قبل اینکه برم سنو کمرم درد میکرد الانم درد میکنه امونم بریده بخدا نمیدونم چکار کنم  ...

بخدا سونوم پیشم نیست ولی جنسیت گفت از لحاظ زاویه و نمیدونم چی حدود۶۰درصد پسره

بخدا سونوم پیشم نیست ولی جنسیت گفت از لحاظ زاویه و نمیدونم چی حدود۶۰درصد پسره

شما به خانواده ات گفتی جنسیت حدس زده ؟ من به مادرم گفتم اونم به خاله ام که مادرشوهرمه گفته الان همه میدونن من ایترس دارم میگم نکنه اشتباه بشع 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما به خانواده ات گفتی جنسیت حدس زده ؟ من به مادرم گفتم اونم به خاله ام که مادرشوهرمه گفته الان همه ...

برا شما چی حدس زد عزیزم منم گفتم اتفاقا اشتباهم باشه فدا سرت بابا توکه گفتی حدس داده