گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 عنوان هعی چرا اصن انگار ن انگار ک عیده؟🙂💔 165 بازدید | 21 پست شمام همینجورید؟ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک 1401/12/29 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 از همیشه کسل کننده تره مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv
zardone عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 1290 آره، حال خانوادم خوبه من اصلا حوصله ندارم ،میخوام موقع سال تحویل خواب باشمالان تو رختخوابم پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃
خانوم_پاستیل عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 2256 از بس به خودتون تلقین میکنین😐اینا همش نتیجه افکار و انرژییه که خودتون برای خودتون به وجود میارین تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 به شدت😑 قدیما انقدر شوقش بود اما الان اینکه شوقش نیس تازه مث افسرده عا شدیم😕 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
غزاله۶۶ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1688 برای منم اینجوریه ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 از همیشه کسل کننده تره افرین دقیقا یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 1401 سال خیلی بدی بود اوهوم☹ یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
hyypophrenia عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 200 دقیقا همه چی مثل قبله "و من آخر در حسرت اغوش گرم او جان میدهم احح از چشمانش"
zardone عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 1290 از بس به خودتون تلقین میکنین😐 اینا همش نتیجه افکار و انرژییه که خودتون برای خودتون به وجود میارین کاش میشد به مشکلات فکر نکرد پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃
گیتارتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 اره فک کردم فقط من اینجورم نه بابا الان ک میبینم بیشتریا همینن یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
غزاله۶۶ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1688 کاش میشد به مشکلات فکر نکرد مشکلات به مافکرمیکنن ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘