2777
2789
عنوان

کیا مث من همیشه موقع سال تحویل گریه میکنن؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 42 پست
عزیزم ان شاءالله بهت تبریک میگه؛  ولی من از همین الان بهت سال نو رو تبریک میگم و برات آرزوی سلا ...

ممنون خوشگلم ❤️ سال نو توام مبارک باشه امیدوارم  تو سال جدیدی ک پیش رو داری تموم ارزوهاتو زندگی کنی

ممنون خوشگلم ❤️ سال نو توام مبارک باشه امیدوارم  تو سال جدیدی ک پیش رو داری تموم ارزوهاتو زندگی ...

🙏🙏🙏💖💖

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام طیبه خوبی

من هم دلم بدجور گرفته تا حدودی جریان زندگیمو می‌دونی

داداشم که مشکل ذهنی داره ،پدر مادرم همش در حال دعوا و درگیری کتک زدن همدیگه ان

از این طرف شوهرم خییییلی بد اخلاقه یعنی حرف زدن عامیانه اش فحش خواهر مادره

دخترم هم خیلی محبت و توجه میخواد واقعااا دیگه کم آوردم

حس میکنم افسردگی گرفتم داعم به اموات و رفتگان فکر میکنم دنیا برام خیلی پوچو بی معنی شده منم لحظه تحویل سال تو اتاق تاریک تنها بودم با دخترم البته دخترم خواب بود 

راستی عیدتون هم مبارک💔

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
سلام طیبه خوبی من هم دلم بدجور گرفته تا حدودی جریان زندگیمو می‌دونی داداشم که مشکل ذهنی داره ،پدر ...

سلام گلم 

الهی بگردم😢

ان شاءالله سال جدید ، سالی سرشار از سلامتی و شادی براتون باشه، 💖💖🙏🙏

پس اون چهار تا گل دیگه رو چرا نمی بینی 

مببینم عزیزم؛ ولی غم پرهام برای ما همیشگی و جانسوزه😢

عزیزم ان شالله خدا کمکت کنه و نجاتت بده این بیماری علتش چیه؟ زنده میمونن اینجور بچه ها؟ خدا سلامتی بده به پسرت♥️

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

عزیزم ان شالله خدا کمکت کنه و نجاتت بده این بیماری علتش چیه؟ زنده میمونن اینجور بچه ها؟ خدا سلامتی ب ...

سلام ممنون گلم❤

پسر من بر اثر نرسیدن اکسیژن به مغز موقع تولد مشکل پیدا کرده؛؛ عمرشون هم دست خداست

میشناسم بچه ای که پدر و مادرش رحمت خدا رفتن و خودش زنده هست

سلام ممنون گلم❤ پسر من بر اثر نرسیدن اکسیژن به مغز موقع تولد مشکل پیدا کرده؛؛ عمرشون هم دست خداست ...

چکار میتونیم بکنیم که موقع زایمان اکسیژن به بچه برسه؟

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

چکار میتونیم بکنیم که موقع زایمان اکسیژن به بچه برسه؟

خیلی چیزا دست ماها نیست گلم اصلا نگران نباش 

با دکتر مشورت کن شاید بهتر بتونه راهنماییت کنع